Home Gaming Xbox toont Forza Motorsport tijdens Devolper_Direct

Xbox toont Forza Motorsport tijdens Devolper_Direct

by Jos Vis

Het lang verwachte achtste deel uit de Forza Motorsport-serie liet ons meer dan vijf jaar wachten en gaat voor een soort van reboot. Het bevat meer dan 500 auto’s, die allemaal aanpasbaar zijn. Het racen zelf zal moeten aanvoelen als een bruut gevecht en hiervoor heeft men de fysics aangepast, die nu nog geavanceerder is dan die van deel 5, 6 en 7 bij elkaar. Wat dat precies gaat inhouden is eigenlijk niet helemaal zichtbaar, maar het klinkt mooi.

Auto’s glimmen allemaal prachtig door de enorme hoeveelheid lichtpunten die er op de auto’s zijn aangebracht. Je auto kan nu ook smerig worden en hoe smerig hij wordt is afhankelijk van waar je aan het rijden bent. Zo word je auto zanderig van het rijden door zand en blijft er na verloop van tijd ook de nodige dirt hangen op bepaalde plekken. Ook het geluid is compleet vernieuwd en bij ontwikkelaar Turn 10 beloven ze geweldige sounds via Dolby Atmos en Windows Sonic.

Er zijn verder 5 nieuwe tracks aan Forza Motorsport toegevoegd en daarnaast zullen er een aantal ‘fan favorite’-tracks beschikbaar zijn. Het hoogtepunt voor ons is de belofte voor 4K/60 mét ray tracing tijdens de gameplay! Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat, maar er is helaas nog geen releasedate aangekondigd. Toch moet de game dit jaar nog uitkomen, maar het zal ons niet verbazen als dat lente 2024 wordt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: