Gaming
Now Reading
Xbox One Augustus update voegt nieuwe functies toe
1

Xbox One Augustus update voegt nieuwe functies toe

by Mark van Truijen19/07/2014

Nu de zomer maanden wat vorm beginnen te krijgen, is dat ook het geval met de consoles. Mensen beginnen nu wat keuze te krijgen op de markt. Voor de Xbox One gebruikers komt straks een functie om gemakkelijker te communiceren met je vrienden, deze wordt toegevoegd in de aankomende update.

De augustus update voor de Xbox One zal onder andere een verbeterde activity feed krijgen. Dit houdt in dat je activiteiten van vrienden kan “liken” en erop kan reageren. En je kan je game clips delen met een select groepje vrienden.
Andere functies gaan verder dan het sociale, waaronder aankopen over afstand, dit kan door middel van aankopen op smartglass of xbox.com, en de downloads zullen dan direct beginnen op je console. Ook wordt er straks melding gemaakt als je batterij bijna leeg is.
Film kijkers krijgen ook wat nieuwe voordelen, door middel van de nieuwe blu-ray 3d functie. Dit maakt dus van je blu-ray speler een 3d blu ray speler.

What's your reaction?
Love It
0%
Interested
0%
Meh...
0%
What?
0%
Hate It
0%
Sad
0%
About The Author
Mark van Truijen
Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.