Home GamingAndroid WWE SuperCard Seizoen 8 stapt vandaag in de ring

WWE SuperCard Seizoen 8 stapt vandaag in de ring

by Jos Vis

Een nieuw tijdperk van WWE SuperCard begint vandaag met de lancering van WWE SuperCard Seizoen 8. De nieuwe Survivor game mode, drie nieuwe kaarttiers, een groot aantal nieuwe WWE Superstars en meerdere gameplay upgrades zijn nu allemaal beschikbaar in de collectible card-battling game van Cat Daddy Games.

In de Survivor mode moeten spelers de enige overlevende worden in een winner-takes-all toernooi tegen maximaal 10 andere spelers, met behulp van een “gesloten pak” van kaarten die willekeurig worden uitgedeeld. Aan het begin van elke wedstrijd ruilen spelers een van hun kaarten met hun tegenstander, voor een extra element van strategie.

Drie nieuwe kaarttiers – Mire, Maelstrom en Valhalla – worden beschikbaar naarmate spelers verder raken. Nieuwe kaarten van WWE Superstars uit het heden en het verleden, zoals Rick Boogs, Afa en Sika, Julius en Brutus Creed, Mansoor, Molly.

WWE SuperCard Seizoen 8 bevat ook een paar belangrijke upgrades, zoals Champion’s Boost, Pack Battle-beloningen en Manager Cards.
 
WWE kampioenschappen kunnen in een oogwenk van eigenaar veranderen, dus is het niet meer dan toepasselijk dat Champion’s Boost een nieuwe stat modifier is die automatisch wordt toegepast op de kaart van een Superstar na het winnen van een WWE titel.
 
Pack Battle-beloning is een gratis pack dat elke week beschikbaar is, met stijgende beloningen op basis van het aantal opeenvolgende dagen dat een speler inlogt op het spel.
 
Tenslotte is er een nieuwe kaartupdate in de vorm van Manager Cards. Decks hebben nu een voorziening voor drie ondersteunende kaarten – een Manager Card en twee eenmalig te gebruiken ondersteunende kaarten. Manager kaarten worden automatisch geactiveerd en hun effecten worden toegepast op actieve kaarten wanneer een speler een wedstrijd begint.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x