Home GamingAndroid WWE SuperCard gaat naar Hollywood

WWE SuperCard gaat naar Hollywood

by Sven

Maak je klaar voor “Go Hollywood” met het debuut van de WWE SuperCard*WrestleMania 39 card tier, met de huidige top WWE Superstars en Legends, waaronder Roman Reigns, The Rock, Bianca Belair, Becky Lynch, John Cena en meer in het verzamelbare kaart-vechtspel van Cat Daddy Games. Deze laatste update voor Seizoen 9, die op 29 maart is uitgebracht, bevat een nieuwe Special Edition “The American Dream” Dusty Rhodes-kaart met een op een tijdschrift geïnspireerd ontwerp, evenals speciaal gethematiseerde Cody Rhodes-uitrusting.
 
Spelers kunnen blijven deelnemen aan de Road to WrestleMania door beloningen te verdienen van het speciaal gethematiseerde In Your House-evenement tot en met 4 april. Twitch drops zijn nu ook beschikbaar via 2K NextMakers makers gedurende het WrestleMania weekend, waardoor toegewijde kijkers de kans krijgen om hun kaarten te verbeteren met een exclusieve Cardback met WWE Legends.
 
Vanaf 1 april begint een geheel nieuwe WrestleMania Battle Pass, met nieuwe Attitudes, Portrait Cards en Cardbacks die spelers kunnen verdienen als ze de hele maand content vrijspelen. Bovendien kun je Byron Saxton en Corey Graves Collectible Announcer Cards vrijspelen door elke dag van het WrestleMania-weekend in te loggen.
 
Deze laatste reeks content wordt gecompleteerd door een nieuw Tomb Smasher Undertaker Interactive Pack, dat eer bewijst aan “The Deadman” en spelers opdraagt grafstenen te breken, aanwijzingen te volgen, urnen te verzamelen en beloningen op te eisen voordat hun streak eindigt en ze “in vrede moeten rusten”.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: