Home Gaming WRC10 is nu verkrijgbaar!

WRC10 is nu verkrijgbaar!

by Sven

 NACON en de studio KT Racing lanceren vandaag WRC 10, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship, voor pc, PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One en Xbox SeriesWRC 10  verschijnt later ook voor de Nintendo Switch.

YouTube video

Om te vieren dat de WRC in 2022 vijftig jaar bestaat, is WRC 10 een unieke jubileum-editie geworden, vol nieuwe mogelijkheden en spectaculaire races. Zo is er een retrospective mode die spelers de kans biedt om de 19 evenementen opnieuw te beleven die de geschiedenis van het kampioenschap hebben gevormd. Deze uitdagende speciale stages stellen de vaardigheden van de coureurs op de proef door speciale voorwaarden op te leggen die specifiek zijn voor elk tijdperk. Neem deel aan zes historische rally’s, waaronder de legendarische Acropolis Rally (Griekenland) en Rallye Sanremo (Italië), met meer dan 20 van de meest iconische auto’s van de WRC: Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota… Met meer content dan ooit, kunnen fans volop genieten van WRC 10 en zijn eerbetoon aan 50 jaar rallyrijden.

De physics, die door pers en spelers in WRC 9 al werden geprezen, zijn nog verder verbeterd om spelers een nog realistischere ervaring te bieden. Met name de beheersing van aerodynamische krachten, de turbo en het remmen hebben op alle vlakken aandacht gekregen, zodat WRC 10 garant staat voor nog nauwkeurigere en intensere race-sensaties. Ook het compleet vernieuwde audio-design draagt in deze nieuwe editie bij aan het gevoel helemaal in de ervaring ondergedompeld te worden. Ervaar rally-racing alsof je er werkelijk bent!

De hoogst populaire Career-mode is verbeterd met een nieuwe editor om de kleuren van auto’s mee aan te passen  en de kans om je eigen team te vormen. Je kunt nu je eigen kleuren aan championship-wagens geven om je bij de 52 teams van het 2021-seizoen te voegen. Ga de uitdaging aan met je eigen, aangepaste team!

In de komende maanden wordt de game nog eens verder uitgebreid door middel van verschillende gratis updates met nieuwe auto’s en nieuwe anniversary-evenementen, regelmatige updates van de Co-Driver-mode, nieuwe stickers voor de livery-editor, en een gloednieuwe online multiplayer Championship-mode!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x