Home Gaming WRC 8 presenteert aangepaste Career Mode met nieuw video

WRC 8 presenteert aangepaste Career Mode met nieuw video

by Jos Vis

Bigben en de ontwikkelstudio KT Racing hebben een video uitgebracht over de compleet herziene Career Mode van WRC 8, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship.

De carrièrestand is traditioneel het populairste en meest gespeelde onderdeel van de game. Na discussies met de community, wilde het ontwikkelteam de fans content bieden die aan hun verwachtingen voldoet in een diepgaande en gevarieerde spelstand. Benoit Gomes, de lead game designer van de game, vertelt gedetailleerd over de unieke functies en diepgang van deze mode.

De nieuwe Career Mode in WRC 8 bootst de werkelijkheid na en plaatst spelers voor het eerst in de rol van een WRC team-coureur. Spelers moeten vorderen van seizoen naar seizoen om uiteindelijk wereldkampioen van de WRC-categorie te worden. Door verschillende teams in verschillende rally’s te volgen, zijn de ontwikkelaars erin geslaagd  de belangrijkste aspecten van een succesvol seizoen naar een game te vertalen. Spelers moeten presteren in drie belangrijke aspecten van de game:

  • Spelers moeten op de kalender plannen aan welke evenementen ze tussen de rally’s door willen deelnemen: training, uitdagingen van de fabrikant, rusten, klassieke evenementen, enz.
  • Spelers moeten een hele crew managen met daarin zes verschillende, aan elkaar verbonden functies. Spelers moeten rekening houden met de unieke eigenschappen van deze functies en er strategisch gebruik van maken in elke rally.
  • Spelers moeten de crew upgraden via Research & Development en een skill tree die evolueert op basis van de keuzes die spelers maken. Elke beslissing heeft een impact op de progressie en het moraal van de crew (wat van invloed is op prestaties, betrouwbaarheid, enz.)

De statistieken die aan het eind van elke rally verschijnen helpen spelers hun strategie te verfijnen. Spelers kunnen prestaties vergelijken met die van hun tegenstanders en indien nodig hun set-ups aanpassen om in het klassement te stijgen. Spelers kunnen ook hun wagens upgraden en de juiste mensen voor hun teams rekruteren.

Dit is de meest complete en authentieke officiële WRC-simulatie ooit gemaakt. Nieuwe off-road physics voor alle ondergronden, een compleet herziene Career Mode, extreme en dynamische weersomstandigheden, 52 teams, 14 landen, meer dan 100 speciale stages, wekelijkse uitdagingen en een eSports-stand… Alles komt samen in de meest intense WRC ooit!

WRC 8 verschijnt in september 2019 voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: