Home Gaming WRC 10: video toont fraaiste livery’s van spelers!

WRC 10: video toont fraaiste livery’s van spelers!

by Pim, Sel

NACON en KT Racing Studio tonen met plezier enkele van de fraaiste livery-designs uit de community van WRC 10, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship, verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S, Steam pc en de Epic Games Store.

YouTube video

De livery editor: een zeer populair aanpassings-feature
Een grote nieuwe feature van WRC 10 is een uitgebreide wagen-aanpassings-tool die de gaming community uitnodigt de grenzen van hun verbeelding te verleggen. In WRC 10 is het nu mogelijk om compleet unieke livery’s te ontwerpen, gebaseerd op de ongeveer dertig voertuigen die aanwezig zijn in de WRC-, WRC 2-, WRC 3- en Junior WRC-categorieën, maar ook de historische voertuigen in de game. Kleuren, vormen, stickers, logo’s, belettering… Spelers kunnen eindeloze mogelijkheden gebruiken om hun eigen stijl op kleurrijke manieren tot uitdrukking te brengen, ook in de Career Mode!

Sinds de release van de game zijn meer dan 30.000 livery’s gemaakt en meer dan 19 miljoen stages gespeeld, wat neerkomt op een gemiddelde van zo’n 200.000 stages per dag!

Franjo wint de wedstrijd van de mooiste livery op WRC 10!
Met Franjo’s idee om alle editing-tools van WRC 10 te gebruiken won hij het van vele andere top-deelnemers. 
Het resulteerde in een extreem gedetailleerde livery: een eerbetoon aan de rallysport, met de integratie van notities, maar ook een vereenvoudigde speciale lay-out van het podium, terwijl het ontwerp ook nog eens knipoogt naar de 50e verjaardag van het World Rally Championship in 2022.

“Gefeliciteerd aan alle deelnemers, en in het bijzonder Franjo, voor hun werk & creativiteit!” zei Alain Jarnou, game director van KT Racing. “Franjo ontwierp niet alleen een complexe, maar ook een evenwichtige livery. De nieuwe Livery Editor voor WRC 10 hebben we met plezier toegevoegd aan de officiële game van het World Rally Championship, en onze spelers bewijzen elke dag dat we daar goed aan gedaan hebben.”

Als tweede eindigde de heersende eSports WRC-kampioen Nexl, terwijl de rest van de top vijf werd bezet door Noel, DioxZy en Kai Schröder.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x