Home Gaming Worms: The Board Game Kickstarter gaat de laatste 48 uur in

Worms: The Board Game Kickstarter gaat de laatste 48 uur in

by Jos Vis

Er zal geen ‘Sudden Death’ zijn als de tijd om is van de Kickstarter-campagne voor ‘Worms: The Board Game’, omdat het zijn financieringsdoel sneller heeft bereikt dan een Jet Pack met Worm! Door de $500.000 aan toezeggingen te overtreffen en 16x het oorspronkelijke financieringsdoel te behalen, is het duidelijk dat de belangstelling voor de franchise net zo sterk is als ooit tevoren.

In Worms: The Board Game strijden spelers om de tegenstanders van Worms uit te schakelen door slim gebruik te maken van de iconische wapens, het terrein en de wind uit de serie en door berekende kansen te nemen. Zal die mijn afgaan of is het een blindganger? Zal jouw bananenbom ontploffen zoals verwacht? Of de zaken nu wel of niet volgens plan verlopen, de kettingreactie van (explosieve) gevolgen zal spelers vanaf 10 jaar verrukken en amuseren.

De exclusieve Kickstarter-edities bevatten een ‘Mayhem’- en ‘Armageddon’-belofte, boordevol sculpturen, extra kaarten, extra componenten en meer (details bijgevoegd). Een winkeleditie van de game zal naar verwachting eind 2024 in de schappen liggen. Er worden vertalingen aangeboden in het Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Pools, wat betekent dat deze tafelversie van de geliefde serie zowel internationale fans als bordspelers zal bekoren.

Michael Pattison, CEO van Team17 Digital, zei: “Het merk Worms speelt al bijna 30 jaar een grote rol in het succes van Team17 Digital, en we zijn erg enthousiast dat onze kronkelige beestjes binnenkort zullen strijden op tafels over de hele wereld.”

Ronnie Renton, CEO van Mantic Games, zei: “Worms: The Board Game biedt alle verslavende, tactische gameplay en lachwekkende momenten die je zou verwachten. We houden van de videogames en het is een genot om deze feelgood-ervaring op het tafelblad te brengen voor Worms-fans overal.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: