donderdag , 21 september 2017

World of Tanks to Hold Football Championship

Wargaming heeft laten weten dat er een nieuwe modus komt voor World Of Tanks. De nieuwe World Football Championship game modus zal beschikbaar zijn van 12 Juni tot 13 Juli, je krijg hier de beschikking over een speciale sport tank, speciale achievements, en een compleet nieuw voetbal gerelateerde gameplay.

De World Football Championship modus zal 7 minuten duren in een 3vs3 team battle, op een verbouwde Himmelsdorf welke nu dienst doet als voetbal veld. Het doel is een doelpunt te scoren doormiddel van de voertuigen en kogels, ook is het de bedoeling je eigen doel schoon te houden van vijandige voertuigen. De enige tank waarmee je kan starten is de custom made Tier 1 T-62A Sport welke beschikbaar word aan alle geregistreerde spelers voor gratis.

Tankers krijgen ook de “Football Player 2014” medaille, deze is als belonging voor hun inzet in de nieuwe game mode en krijgen de kans op XP te verdienen doormiddel van het completen van speciale missies.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Xbox One X pre-orders vanaf vandaag beschikbaar & lijst Xbox One X Enhanced games groeit tot meer dan 130

Vorige maand op gamescom heeft Microsoft de pre-orders onthuld voor de Xbox One X Project ...