Home GamingPS4 World of Tanks Imperial Steel gearriveerd op de PlayStation 4

World of Tanks Imperial Steel gearriveerd op de PlayStation 4

by Sven

Wargaming heeft zojuist “Imperial Steel” gelanceerd. Deze nieuwe update voor World of Tanks voor de PlayStation®4 introduceert 15 nieuwe tanks van Japanse bodem waaronder de legendarische Type 3 Chi-Nu-Kai. Tevens worden er 16 nieuwe voertuigen toegevoegd aan de Duitse, Amerikaanse en de Sovjet tech-tree. Daarnaast zijn er vier nieuw maps beschikbaar: Redshire, Pacific Island, Highway en Steppes.

De Japanse tanks staan bekend om moeilijk gangbare gebieden, met gemak, te bereiden. De meest buitengewone lichte en medium tanks staan voor je klaar zoals de R.Otsu, Type 95 Ha-Go, Type 98 Ke-Ni, STA-1, Type 61 en de krachtige Type 3 Chi-Nu-Kai. Tankers kunnen vanaf vandaag heerlijk rond toeren in de nieuwe Aziatische map Pacific Island.

De 16 nieuwe Duitse, Amerikaanse en de Sovjet tanks zullen zeker ook in de smaak vallen vanwege o.a. de Duitse Maus, Soviet IS-4 en de US T-57. Deze kunnen op de nieuwe maps Steppes, Pacific Island, Redshire en Highway getest worden.

World of Tanks op de PlayStation®4 is kosteloos te spelen voor iedereen. Je hebt GEEN PlayStation®Plus abonnement nodig om mee te kunnen knallen.

Voor meer informatie over World of Tanks op de PlayStation®4, kun je hier terecht:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x