Home GamingAndroid World of Tanks Generals is zojuist gelanceerd

World of Tanks Generals is zojuist gelanceerd

by Mark van Truijen

Wargaming heeft zojuist haar eerste kaart game “World of Tanks Generals” op de iOS, Tablet en PC browsers gelanceerd.

Het is een browser based tactische kaart game die meer dan 200 kaarten bevat verdeeld over 3 naties (U.S.A., Duitsland en de U.S.S.R.) Spelers beginnen met een basis deck en spelen vervolgens kaarten vrij om zo hun deck aanpassen tot het helemaal bij hun speelstijl past. Men kan dan zelf een balans kiezen tussen alle tanks, artillerie en “special orders” kaarten.

Iedere speler heeft een HQ die hij moet verdedigen doormiddel van units strategisch op het veld te leggen en tegelijkertijd de HQ van de tegenstander aan te vallen. World of Tanks Generals zal een PvP modus en PvE trainingen bevatten die spelers de gelegenheid geven om de basis concepten te leren kennen, kaarten te spekken, strategieën uit te werken en kaarten te unlocken die bij hun speelstijl passen.

“We’re all very excited to be releasing World of Tanks Generals,” Aldus Andrey Zimenko, Publishing Product Director bij Wargaming. “Tactical units, deep gameplay, and the sheer variety of cards makes this title an exciting and diverse addition to the Wargaming universe.”

World of Tanks Generals maakt gebruik van een aangepaste versie van de bekende technologische boom waarin spelers kaarten kunnen vrijspelen zoals men gewent is bij Wargaming producten. De game is cross platform speelbaar tussen de verschillende browsers en is ook onderdeel van het Wargaming.net ID account wat ervoor zorgt dat er niet alleen instant access is tussen World of Tanks, World of Tanks Blitz, World of Warplanes en World of Warships.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: