Home Gaming WORLD OF FINAL FANTASY VERWELKOMT SORA UIT KINGDOM HEARTS

WORLD OF FINAL FANTASY VERWELKOMT SORA UIT KINGDOM HEARTS

by Mark van Truijen

Square Enix Ltd. maakt vandaag bekend dat Sora, de geliefde ster uit de KINGDOM HEARTS-serie, een schattige WORLD OF FINAL FANTASY®-makeover heeft gekregen en deze winter als gratis DLC voor de game beschikbaar komt.

Om te vieren dat begin volgend jaar KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue verschijnt komt Sora, gehuld in een outfit uit KINGDOM HEARTS Dream Drop Distance HD, voor beperkte tijd beschikbaar als champion summon in WORLD OF FINAL FANTASY. Meer informatie over hoe spelers Sora als champion summon kunnen krijgen volgen later.

In WORLD OF FINAL FANTASY reizen spelers met de tweeling Reynn en Lann door de mysterieuze wereld van Grymoire om hun verloren herinneringen terug te vinden. In deze bijzondere omgeving maken de jonge helden kennis met ruim 200 unieke en wonderlijke wezens, die Mirages worden genoemd, en tal van legendarische FINAL FANTASY®-personages. Het compleet nieuw vechtsysteem laat spelers Mirages vangen, aanpassen, evolueren en opstapelen om zelfs de felste vijanden te verslaan!

WORLD OF FINAL FANTASY is vanaf vandaag beschikbaar voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem en PlayStation®Vita-systeem.

De speelbare demo van WORLD OF FINAL FANTASY® is nu beschikbaar in de PlayStation®Store van zowel de PlayStation®4 als PlayStation®Vita.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x