Home Gaming Word Guerrilastrijder met de Homefront: Revolution Guerrilla warfare 101 trailer

Word Guerrilastrijder met de Homefront: Revolution Guerrilla warfare 101 trailer

by Mark van Truijen

De “Guerrilla Warfare 101”-trailer voor Homefront: The Revolution is de eerste in een nieuwe serie gameplay trailers die de gevarieerde vechtactie toont die je kunt verwachten in de singleplayer campaign en de online co-op Resistance Mode van de game.

Omdat de krachten van de KPA die Philadelphia in 2029 bezetten technologisch superieur zijn, strijd het verzet met eigen middelen voor hun vrijheid. Stadsguerrilla’s gebruiken hun kennis van de omgeving, zelfgemaakte wapens en Guerrilla Toolkit om terug te kunnen slaan.

Enkele tips voor jou als guerrillastrijder van het verzet:

  • PAS JE WAPENS AAN VOOR ELKE SITUATIE.

Gebruik het on-the-fly wapenaanpassingssysteem in de game om je wapens af te stemmen op je manier van spelen. Voeg een geluiddemper toe om te infiltreren onder de dekking van de duisternis in een dynamische dag- en nachtcyclus. Of voeg een mondingsrem toe en vertrouw op knallende vuurkracht. Voeg verschillende kijkers en scopes toe, of voorzie je wapens van grips voor stabiliteit op korte afstand, danwel grotere nauwkeurigheid op lange afstand.

  • VERBOUW JE WAPENS ON-THE-FLY.

Verander je pistool in een machinepistool, je aanvalsgeweer in een mijnlanceerder, je kruisboog in een vlammenwerper, en meer!

  • GEBRUIK JE GUERRILLA TOOLKIT OM DE OPEN WERELD TE VERANDEREN IN JE TACTISCHE SPEELTUIN.

Gebruik explosieven en brandbommen om de KPA in een hinderlaag te lokken, leid patrouilles om de tuin, of hack camera’s en drones om deze tech tegen de vijand te keren. Gebruik ouderwetse, Amerikaanse vindingrijkheid om je voordeel te doen met elk voorwerp in je Guerrilla Toolkit. Zet vallen, gooi met projectielen, laat bommen op afstand ontploffen of plak ze op een afstandbestuurbare auto voor directe controle.

  • GEBRUIK HET TERREIN.

Deze stad is jouw stad. Zorg dat je bekend raakt met je omgeving, zodat je weet waar je kunt toeslaan en waar je naartoe kunt ontsnappen. In de levendige Yellow Zones kun je ongezien toeslaan om vervolgens te verdwijnen in de steegjes van de stad. In de door oorlog verscheurde Red Zones van Philadelphia moet je hard en onverwacht toeslaan, om vervolgens op je motorfiets de onvermijdelijke PKA-versterkingen te ontwijken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x