Home Gaming Word de ster van de modewereld in Nintendo Presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward

Word de ster van de modewereld in Nintendo Presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward

by Mark van Truijen

Nintendo presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward verschijnt op 20 november exclusief voor de Nintendo 3DS systemen en laat spelers als manager van hun eigen boetiek carrière maken in de modewereld. Maar de fun gaat veel verder dan de winkelvloer, want spelers kunnen zich ook creatief uitleven in vier extra beroepen: haarstylist, visagist, model en designer.

Dit is het derde deel in de modesimulatieserie waarvan in Europa inmiddels ruim 1,5 miljoen exemplaren zijn verkocht*. In dit spel kunnen ontluikende fashionista’s hun eigen chique boetiek beheren in het bruisende Beaumonde City, waar honderden kleurrijke personages wonen. Klanten komen met hun wensen de winkel binnen, aan de speler de taak de klanten perfect aan te kleden door te kiezen uit 19.000 voorwerpen, waaronder casual jurken, opvallende T-shirts en accessoires als tassen en oorbellen. Bij een treffend advies, zal de klant je winkel blij verlaten en iedereen vertellen hoe goed je bent!

Naast de duizenden voorwerpen om klanten mee aan te kleden, zijn er speciale items die je alleen kunt ontgrendelen door tijdens het spel compatibele amiibo te gebruiken**, inclusief de prinsessenkroon van Peach, Mario’s M-pet, Yoshi’s jas met ei-capuchon en meer. Na de lancering van het spel komen ook nieuwe kledingstukken als downloadbare voorwerpen beschikbaar, terwijl online regelmatig thema-wedstrijden worden gehouden waarin stylisten met hun beste outfits kunnen pronken. Couture-kenners kunnen zelfs hun eigen wedstrijden organiseren waaraan andere spelers kunnen deelnemen – perfect voor het vinden van inspiratie en vergelijken van collecties.

Naast de, uit eerdere delen bekende, uitdaging om een winkel te managen, kunnen modeliefhebbers zich dit keer uitleven in vier spannende nieuwe beroepen, waar ze op elk moment tussen kunnen wisselen:

Haarstylist visagist: Het uiterlijk van klanten gaat natuurlijk veel verder dan kleding. Bij de schoonheidsspecialiste kun je gebruik maken van allerlei make-up, terwijl je bij de kapper talloze creatieve kapsels voor je klanten kunt verzorgen.

Designer: Fantasierijke modeliefhebbers kunnen hun eigen modehuis beginnen met het ontwerpen van een unieke kleding- en accessoireslijn. Modelabels zijn altijd op zoek naar opkomende designers en geven vaak opdracht om nieuwe items te ontwerpen die hun bestaande collectie aanvullen – een geweldige kans om op te vallen en reclame voor je boetiek te maken.

Model: Spelers kunnen hun gevoel voor stijl ook showen als model voor de diverse merken in het spel, elk met hun eigen visie en vereisten. Het draait allemaal om de juiste combinatie van kleding, kapsel en make-up, en hoe die samenkomen in de perfecte pose. Beelden uit fotoshoots kunnen zelfs verschijnen op billboards en advertenties in de stad, zodat iedereen ze kan bewonderen!

Tenslotte kunnen spelers ook even ontsnappen uit de drukke modewereld door zich terug te trekken in het Caprice Chalet. Hier kan iedereen met talent voor decoreren de kamers van een poppenhuis inrichten, bijvoorbeeld om er een ontspannende slaapkamer of trendy boetiek van te maken, en deze vervolgens online of via StreetPass te delen met andere spelers.

Nintendo presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward is in Europa verkrijgbaar vanaf 20 november, exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen. Op dezelfde dag komt ook een hardwarebundel beschikbaar, met daarin een wit New Nintendo 3DS-systeem, een digitaal exemplaar van het spel***, exclusieve, elegante witte covers en een downloadcode voor een HOME Menu-thema.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x