Home Gaming Word de kapitein van je avonturen in Sea of Thieves Season Seven

Word de kapitein van je avonturen in Sea of Thieves Season Seven

by Mark van Truijen

Voor het eerst onthuld bij de Xbox & Bethesda Games Showcase van deze zomer — met een vrolijk muzikaal nummer— is het zevende seizoen van Sea of Thieves hier, met de komst van schip Captaincy! Als een van de features waar de community het meest naar uitkijkt, zijn ze verheugd om spelers de kans te geven hun schepen voor het eerst een naam te geven, een schat aan nieuwe decoratieve keuzes uit te proberen en in het Captain’s Logbook te duiken om hun maritieme prestaties over de hele wereld te bekijken.

Als je ooit je naam op het kraaiennest van een schip hebt willen graveren en als kapitein wilt zeilen, zul je blij zijn te weten dat Season Seven gratis beschikbaar is voor iedereen in Game Pass, op Xbox Series X|S, Xbox One , Windows 10/11 pc en Steam.

Zoals met alle voorgaande seizoenen, biedt het zevende seizoen ook 100 levels met gratis beloningen voor alle Sea of Thieves spelers, met zomeritems en tal van andere verrassingen die je kunt verdienen terwijl je Roem opbouwt door je piratenleven te leiden. Als je nog verder wilt gaan en premium items wilt krijgen die momenteel nergens anders verkrijgbaar zijn, kun je ook de Plunder Pass krijgen!

Nieuw bij Sea of ​​​​Thieves? Bekijk de online Pirate Academy, die waardevolle informatie biedt over onderwerpen variërend van zeilen tot zwaardvechten terwijl je je voorbereidt op je eerste reis. Kom meer te weten over Sea of ​​Thieves op www.xbox.com/seaofthieves of doe mee aan het avontuur op www.seaofthieves.com en begin aan een epische reis met een van de meest gastvrije game communities!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: