Home Gaming Wolfenstein: Youngblood komt uit op 26 juli

Wolfenstein: Youngblood komt uit op 26 juli

by Jos Vis

Een wijze man zei ooit: “Er zijn veel dingen die je kunt doen met een bijl en een nazi.” Beeld je nu eens in wat jij en een vriend kunnen doen met TWEE bijlen. 

Gelukkig hoef je je dat niet langer in te beelden. MachineGames brengt, in samenwerking met Arkane Studios, Wolfenstein: Youngblood, de eerste moderne coöperatieve game van de reeks uit op 26 juli 2019 voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Wolfenstein: Youngblood flitst jou (en een vriend!) terug naar Parijs uit de jaren ’80, waar je vechtend als één van BJ Blazkowicz’s tweelingdochters, Jess of Soph, het opneemt tegen de Reich’s war machine. Terroriseer de marcherende fascisten met een vriend of werk samen met een AI-compagnon om nazi’s te vernietigen terwijl je op zoek gaat naar je vermiste vader. 

DELUXE EDITION – Nodig een vriend uit om gratis te spelen met de Buddy Pass
Wolven jagen samen en zo laat de Wolfenstein: Youngblood Deluxe Edition’s Buddy Passeigenaars ook toe om samen te werken met een vriend, zelfs al beschikt die vriend niet over de game. Deluxe Edition-eigenaars worden in de mogelijkheid gesteld om hun exclusieve Buddy Pass te geven aan één vriend per keer, wat hen toelaat om de game te downloaden en gratis Wolfenstein: Youngblood te spelen, zolang ze het samen spelen met de eigenaar van de Deluxe Edition. Spelers die de game gratis spelen via de Buddy Pass kunnen er ten allen tijde voor kiezen om te upgraden naar de volledige game om alleen of met andere spelers online te spelen. 

De Deluxe Edition komt ook met een hoop coole cosmetische bonussen, waaronder de Cyborg Skin Pack, die de zusjes voorziet van glanzende en intimiderende titanium-gelegeerde versies van hun Power Suit, wapens, combat knives en bijlen. Voor meer details over de Deluxe Edition en hoe de Buddy Pass werkt, ga naar:https://bethesda.net/en/article/1Loc4JoQ1qXq4QSsY3GQ2R/wolfenstein-youngblood-release-date-gameplay-trailer

PRE-ORDER BONUSSEN
Spelers die Wolfenstein: Youngblood pre-orderen, krijgen bijkomende cosmetische bonussen via de Wolfenstein: Youngblood Legacy Pack. Bezitters van de Legacy Pack kunnen kiezen uit enkele van BJ’s meest iconische outfits en wapens uit de Wolfenstein-franchise, waaronder:

  • De Wolfenstein II: The New Colossus Jacket Power Suit
  • B.J.’s US Army Power Suit
  • De Wolfenstein: Old Blood Pipe
  • De Wolfenstein: Old Blood Knife
  • Een WO2 Wapen Skin Set voor alle langeafstandswapens

Voor meer informatie over Wolfenstein: Youngblood en de Deluxe Edition, of om de game te pre-orderen, surf naar de officiële website van de game: https://bethesda.net/en/game/wolfenstein-youngblood

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: