Home Featured Wolfenstein: Youngblood en Wolfenstein: Cyberpilot nu beschikbaar

Wolfenstein: Youngblood en Wolfenstein: Cyberpilot nu beschikbaar

by Jos Vis

“Blazkowicz.” De naam die nazi’s doet trillen in hun stomme, fascistische, laarzen. Echter, deze keer, zetten BJ’s tweelingdochters – Jess en Soph – de familietraditie verder om nazi-gespuis twee knallende redenen te geven om een extra paar unterwäsche mee te nemen op hun patrouille. 

MachineGames heeft, in samenwerking met Arkane Studios Lyon, vandaag Wolfenstein: Youngblood – de veelgeprezen eerste coöp-game in de Wolfenstein-serie – gelanceerd voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Met meer spelerskeuze, wapens, upgrades en vaardigheden dan ooit tevoren, is Wolfenstein: Youngblood één van de grootste – en meest dynamische – Wolfenstein games tot nu toe.

Wolfenstein: Youngblood combineert MachineGames’ brutale, snelle FPS-actie met Arkane Studios Lyon’s ongeëvenaarde omgevingen om een versie van het door nazi’s bezette Parijs te creëren vol diverse, vrije verkenning en gevechtsopties. Sluip via Parijse balkons of laat de kogels fluiten terwijl Jess en Soph Blazkowicz op jacht gaan om hun vermiste vader te vinden en het naziregime neer te halen. 

Wolfenstein: Cyberpilot vandaag beschikbaar

Wolfenstein: Cyberpilot, de VR-ervaring die spelers in de cockpit van nazi-oorlogsmachines plaatst, komt ook vandaag uit. De MachineGames productie, ontwikkeld door Arkane Studios Lyon, Wolfenstein: Cyberpilot laat spelers als hacker drones, Panzerhunds en meer overnemen om zich een weg te breken, branden en schieten door het ooit prachtige door fascisten-bezette Parijs. 

Voor meer informatie over Wolfenstein: Youngblood of Wolfenstein: Cyberpilot, kan jehier terecht op de officiële website van de game. Spelers kunnen hier ook de de FAQ bekijken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d