Home Gaming Wolfenstein II: The New Colossus nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

Wolfenstein II: The New Colossus nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

by Mark van Truijen

Vandaag kondigen wij aan dat Wolfenstein II: The New Colossus nu wereldwijd verkrijgbaar is op Nintendo Switch. Onder leiding van de veteraan Panic Button en ondersteund door MachineGames, kunnen spelers nu het complete, ongecensureerde, prijswinnende verhaal spelen en de typische gameplay ervaren waar en wanneer ze maar willen.

In Wolfenstein II: The New Colossus kruipen spelers in de huid van BJ Blazkowicz om een actievol verhaal te beleven, tot leven gebracht door uitzonderlijke personages. Herenig met vrienden en mede-vrijheidsstrijders om de kwaadaardige Frau Engel en haar nazi-leger neer te halen. Met de Nintendo Switch leiden spelers de tweede Amerikaanse Revolutie vanuit thuis of onderweg. Elimineer snel en efficiënt de nazi-bedreiging met volledige motion aiming-ondersteuning voor Joy-Con en Pro Controllers, voor de perfecte mix van onderdompeling en nauwkeurigheid.

Als winnaar van meerdere prijzen, waaronder de Video Game Awards’ ‘Best Action Game of 2017’, is  Wolfenstein II: The New Colossus nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Voor meer informatie over Wolfenstein II, surf naar  https://wolfenstein.bethesda.net/.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x