Home Gaming Wolfenstein II: The Diaries of Agent Silent Death Nu Beschikbaar

Wolfenstein II: The Diaries of Agent Silent Death Nu Beschikbaar

by Mark van Truijen

Bethesda kondigt met trots aan dat Wolfenstein II: The Diaries of Agent Silent Deathnu beschikbaar is voor PlayStation 4, PC en Xbox One.

De missie om Amerika te bevrijden van de nazi’s is nu pas begonnen. Zet de strijd voort inThe Diaries of Agent Silent Death, de tweede uitbreiding in een serie van drie DLC packs die beschikbaar is als onderdeel van The Freedom Chronicles Season Pass. Speel als voormalig OSS agent en huurmoordenaar, Jessica Valiant, a.k.a. Agent Silent Death. Op het spoor van een sinister plot bevindt Valiant zich in de kantoren van Paragon Pictures, de tot nazi-propagandamachine omgevormde filmstudio uit Tinseltown. Sluip, schiet en steek vanuit de schaduwen bij het achtervolgen van je vijanden.

The Diaries of Agent Silent Death is nu beschikbaar als onderdeel van de Digital Deluxe Edition van Wolfenstein II: The New Colossus of als deel van The Freedom Chronicles Season Pass voor € 24,99.

Een gratis update voor alle spelers is nu ook beschikbaar en biedt het volgende:

–       Verschillende verbeteringen en opgeloste bugs

–       Verbeterde balans van de moeilijkheidsgraad

–       Meer prominente indicatie voor opgelopen schade

Wolfenstein II: The New Colossus lanceerde op 27 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en PC, werd geloofd door critici en community en kreeg onder meer de prijs voor Best Action Game tijdens de Game Awards van 2017.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x