Home Gaming Wobbledogs gaan twee meter onder water in het Unfinished Basement-objectpakket

Wobbledogs gaan twee meter onder water in het Unfinished Basement-objectpakket

by Jos Vis

Je kunt allerlei spullen in je kelder verstoppen: oude kleren, ongebruikte dozen en nu je Wobbledogs! Het Unfinished Basement-objectpakket, dat vandaag wordt gelanceerd als gratis update voor Wobbledogs, de 3D-huisdierensimulatie met een overweldigend positieve Steam-gebruikersbeoordeling van ontwikkelaar Tom Astle en Animal Uprising, biedt je alles wat je nodig hebt om je eigen vochtige nest te maken om je schoonmaakspullen en je (minst?) favoriete viervoetige creaties.

Het Unfinished Basement-objectpakket, dat bijna precies twee jaar na de release van Wobbledogs 1.0 op Steam wordt gelanceerd, zal de laatste update voor de game zijn, na de recente gratis Aquarium-, Grocery Store- en Desert Object-patches. De nieuwe patch valt samen met de Spring Steam Sale en biedt 66% korting voor nieuwkomers in de wereld van Wobbledogs.

Wobbledogs is een 3D-huisdierensimulatie waarbij je je eigen persoonlijke bijenkorf van snel muterende honden grootbrengt, fysiek gesimuleerd tot aan hun ingewanden! Het is een informele en ontspannende sandbox-ervaring voor spelers van alle leeftijden die voor hun eigen virtuele huisdieren willen zorgen in een verrassende, unieke en stressvrije omgeving. De honden beginnen relatief normaal, maar muteren en gedragen zich op verrassende manieren naarmate het spel vordert en hun evolutionaire lijnen zich ontwikkelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x