Home Gaming Wired Productions Summer of Indie Gaming gaat verder met gloednieuwe gameplay-trailer voor Tin Hearts

Wired Productions Summer of Indie Gaming gaat verder met gloednieuwe gameplay-trailer voor Tin Hearts

by Jos Vis

Wired Productions en Rogue Sun hebben de nieuwe trailer onthuld voor het meeslepende puzzelavonturenspel, Tin Hearts. Daarnaast, en als onderdeel van Wired’s Summer of Indie Gaming, is er een Tin Hearts-demo beschikbaar om nu via Steam te spelen tijdens het Steam Next Fest.

De trailer van ‘The Power Glove’, op het ritmische deuntje van ‘Hall of the Mountain King’, geeft een kijkje in de wereld van de briljante uitvinder van Tin Hearts, Albert Butterworth. De excentrieke creaties van Albert komen tot leven en reizen door de mechanische duisternis van zijn steampunk-kelderworkshop waar we getuige zijn van de verwoestende kracht van The Power Glove.

Tin Hearts wordt tot leven gebracht door de voormalige leden van het uitzonderlijk getalenteerde ontwikkelingsteam van Lionhead Studios, dat verantwoordelijk is voor de veelgeprezen Fable-serie. Tin Hearts is een meeslepend puzzelavonturenspel dat zich afspeelt in een Victoriaans universum met een alternatieve tijdlijn, verpakt in een krachtig verhaal over liefde en compromissen.

Tin Hearts wordt in 2022 uitgebracht op Steam, Epic Games Store, GOG, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC VR en Meta Quest 2.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: