Home Gaming Winnaar Indigox award bekend gemaakt

Winnaar Indigox award bekend gemaakt

by Jos Vis

Dutch Game Garden, de organisator van de jubileumeditie van Nederlands grootste game showcase die vandaag plaatsvond in Utrecht, kondigt trots aan dat de INDIGOx Award is gewonnen door Team Cobblestone, een team van studenten aan de Breda University of Applied Studies met de game Bone Voyage. De INDIGOx Award is een publieksprijs die wordt toegekend aan de game met de meeste stemmen van het publiek. De warme editie van INDIGOx trok ruim 1.200 bezoekers. Met 31 games voor xDISCOVER, 6 sprekers tijdens xTALKS en 250 meetings met meer dan 100 bedrijven die beschikbaar waren tijdens xCONNECT, is INDIGOx een groot succes.

“We zijn ontzettend blij met het aantal bezoekers, hun enthousiasme en de grote hoeveelheid meetings die hebben plaatsgevonden. Dit onderstreept dat de verandering, van de traditionele INDIGO showcase naar een event dat meer ruimte biedt voor de professionalisering van ontwikkelaars, goed inspeelt op de behoefte van de industrie”, aldus Tom Jongens, Communication Manager van Dutch Game Garden.

Bezoekers konden vandaag tijdens xDISCOVER, een van de drie onderdelen van de showcase, verschillende games spelen en spreken met de onafhankelijke ontwikkelaars van  de games. Daarnaast was er de mogelijkheid om te stemmen op hun favoriete game. Team Cobblestone ontving de INDIGOx Award uit handen van Jan-Pieter van Seventer, Managing Director Dutch Game Garden. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: