Home Gadgets Wifi ac voor iedereen – devolo introduceert WiFi Nano usb-stick voor laptops, pc’s en Macs

Wifi ac voor iedereen – devolo introduceert WiFi Nano usb-stick voor laptops, pc’s en Macs

by Mark van Truijen

De nieuwe WiFi stick ac van devolo biedt razendsnel wifi ac met snelheden tot 433 Mbps. Deze compacte, nano-sized usb-adapter zorgt ervoor dat zelfs oude computers snel en kosteneffectief zijn te updaten. De installatie is plug-and-play. Dit betekent dat hij binnen enkele momenten klaar is voor gebruik op een Windows-pc. Bovendien installeert de stick zelf de benodigde drivers. Uiteraard denkt devolo AG ook aan Apple-gebruikers. Mac- of MacBook-bezitters vinden de noodzakelijke driverbestanden als een gratis download op de devolo-website.

Een make-over voor oude hardware
De dagen dat computerhardware al praktisch verouderd was voordat je thuiskwam van de winkel zijn eindelijk voorbij. Toch bereikt zelfs de meest geavanceerde hardware ooit zijn limiet qua prestaties. Upgraden is vaak de bron van veel zorgen, vooral voor laptops en MacBooks. devolo AG – gevestigd in Aken, Duitsland – biedt nu een supereenvoudige manier om de wifi op je laptop, MacBook of pc te upgraden. En met de devolo WiFi-stick ac kan dat voor een aantrekkelijke prijs.dLAN_WiFiac_USB_stick_Image_Sofa_Closeraum_print_01-7eb94eb1dcac12fc65637ee068c2a6ec

Nano in formaat, krachtig in prestaties

De nieuwe devolo WiFi stick ac is de perfecte oplossing voor diegenen die hun bestaande hardware willen integreren in hun thuisnetwerk via razendsnelle wifi ac. De nano-sized usb-stick is vrijwel onzichtbaar in een usb-poort. Dat maakt hem perfect voor gebruik in laptops, omdat je hem er zo altijd in kunt laten zitten zonder risico op schade – zelfs als je hem veel onderweg gebruikt. Naast draagbare computers zijn pc’s en Macs zonder wifi of met een verouderde wifi-functionaliteit te integreren in het draadloze ac-netwerk. Dit maakt niet alleen elke computer sneller, maar ook veelzijdiger. De stick is op elk moment te verwijderen en binnen enkele ogenblikken te gebruiken in een ander apparaat.

dLAN_WiFiac_USB_stick_closeup_A_print_01-ff88b65d705edacc061a983e0ead3ec0

Wifi ac: het draadloze thuisnetwerk van de toekomst

De devolo WiFi stick ac toont vooral zijn potentieel als hij werkt binnen een wifi ac-thuisnetwerk, voorzien van bijvoorbeeld de dLAN 1200 WiFi ac Starter Kit van devolo. Wifi ac is een standaard op veel van de moderne routers. De devolo WiFi stick ac biedt een groot en direct snelheidsvoordeel, wat draadloos online gaming, videostreaming en toegang krijgen tot een NAS-systeem een volledig nieuwe ervaring geeft.

 

Wifi op zijn snelst: 433 Mbps en 5 GHz

De devolo WiFi stick ac biedt een boost voor de wifi op oudere pc’s, Macs en laptops tot een razendsnelle 433 Mbps. Voor dataoverdracht gebruikt de stick een compacte en extreem efficiënte antenne die uitzendt op een frequentie van 5 GHz. Deze frequentie heeft – in tegenstelling tot wifi-frequenties van 2.4 GHz – veel minder vaak te maken met zware belasting en biedt zo significante voordelen op het gebied van snelheid en stabiliteit. Zodra de stick is aangesloten op een beschikbare usb-poort, installeert hij alle noodzakelijke drivers automatisch op Windows-pc’s. Voor Mac- en MacBook-gebruikers is de benodigde driversoftware beschikbaar opwww.devolo.nl

devolo_scenario_wifi-stick_ac_-596355275030a9dcb6d328630de6fa87

Prijs en beschikbaarheid

De devolo WiFi stick ac is beschikbaar in de winkel voor een verkoopadviesprijs van 29,90 euro inclusief btw.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x