Home Gaming WIE MAAK JIJ? SKYLANDERS IMAGINATORS WIL HET WETEN!

WIE MAAK JIJ? SKYLANDERS IMAGINATORS WIL HET WETEN!

by Mark van Truijen

De creatieve maand begint met de release van Skylanders Creator, een nieuwe gratis mobile app die poortmeesters deunieke ervaring biedt om waar ze maar willen Imaginator-figuren te creëren! Spelers kunnen Skylander Creator downloaden in de appstores van bepaalde iOS- en Android-apparaten. Zo krijgen ze toegang tot alle creatieve middelen uit de console game en kunnen ze meteen beginnen met het maken van Imaginators. Maar het is ook mogelijk om op de console gemaakte figuren op een magische manier naar de app te versturen via speciale audiotechnologie.

Voor het eerst in de geschiedenis van het toys-to-life-genre kunnen fans hun Skylanders Imaginators-creaties vereeuwigen in fysieke vorm, bijvoorbeeld op deze manieren:

  • 3D-geprint Imaginator-figuur – Fans kunnen hun in 3D gemaakte figuur uit de digitale wereld tot leven wekken in de fysieke wereld als een 3D-geprint Skylanders Imaginator-figuur. De geprinte Imaginator arriveert volledig in kleur, op een voetstuk en verpakt in een transparante beschermende bol – een prachtig verzamelobject. Het figuur is volledig speelbaar in de console game Skylanders Imaginators! Het aantal 3D-geprinte figuren dat wordt gemaakt is beperkt.


  • Imaginator Card – Fans kunnen een hoogwaardige, aangepaste trading card kopen met een afbeelding van hun creatie! Deze character card is volledig speelbaar in de console game Skylanders Imaginators! Spelers kunnen simpelweg de kaart op een Portal of Power plaatsen om hun creatie tot leven te zien komen!


  • Imaginator T-Shirt – Poortmeesters kunnen hun Imaginator ook aan de wereld tonen op een prachtig, speciaal gemaakt T-shirt in kleur met een afbeelding van hun eigen creatie, inclusief strijdklasse, element en naam!

De Skylanders Creator app biedt spelers ook Tijdgebonden Imaginite-kisten die op bepaalde tijden verschijnen en nieuwe bouwstukken voor Imaginators bevatten, dagelijkse Senseikisten met speciale onderdelen die uniek zijn voor die Skylander, een verzamelmenu genaamd My Imaginators’ Creation Gallery dat spelers toegang biedt tot al hun zelfgemaakte Imaginators, en de mogelijkheid om zelfgemaakte figuren te delen met fans van over de hele wereld. De beschikbaarheid van de Skylanders Creator app verschilt per regio.

Sinds ons pionierswerk in het toys-to-life-genre, zoeken fans naar manieren om hun liefde voor Skylanders tot uitdrukking te brengen. Met de lancering van de Skylanders Creator app en Skylanders Imaginators, vallen alle begrenzingen weg,” zegt Paul Reiche, medeoprichter en studiohoofd van Toys For Bob. “Dit jaar plaatst Skylanders de kracht van creativiteit in handen van fans op manieren die ze nooit hadden kunnen voorspellen. We kunnen niet wachten om de miljoenen Imaginators te zien die onze poortmeesters over de hele wereld bij elkaar zullen dromen.
De creatieve maand omvat ook het volgende:

  • Skylanders 3D-print-wedstrijd: Vanaf 24 oktober krijgen Poortmeesters de kans om hun eigen, 3D-geprinte Imaginator-figuur te winnen in een wereldwijde Skylanders 3D-geprinte Imaginator-wedstrijd. Om mee te doen moeten fans een Imaginator creëren in Skylanders Imaginators of de Skylanders Creator app. Creaties die op social media worden gedeeld met de hashtag #CreatorContest doen automatisch mee.
  • Skylanders Academy – Dankzij een samenwerking tussen Activision Blizzard Studios en Netflix gaat op 28 oktober “Skylanders Academy” in première. Deze nieuwe animatieserie is gebaseerd op de bekroonde Skylanders franchise en gaat over een bende helden die door Master Eon is samengesteld om het universum te beschermen tegen slechteriken Kaos en de Doom Raiders. “Skylanders Academy“ zit vol humor, epische actie, emotionele ontwikkelingen en heugenswaardige momenten om kinderen van alle leeftijden aan de buis gekluisterd te houden. Deze ‘Netflix Original’-serie debuteert wereldwijd op Netflix met 13 afleveringen.

Vanaf 14 oktober kunnen poortmeesters hun verbeelding geheel de vrije loop laten in Skylanders Imaginators! Skylanders Imaginators is ontwikkeld door Toys For Bob en Activision Publishing en geeft spelers de vrijheid om geheel naar eigen wensen hun eigen Skylanders te maken. Kinderen kunnen in de game gebruik maken van enorm veel mogelijkheden – inclusief uiterlijk, krachten, vaardigheden, namen, kreten, muziekthema’s en meer – om de coolste Skylanders te maken die je maar kunt verzinnen. De nieuwe game introduceert twee nieuwe gaststerren, Crash Bandicoot en zijn aartsvijand Dr. Neo Cortex. Zij versterken de lineup van Skylanders Sensei-personages als volledig speelbaar speelgoed in Skylanders Imaginators. Een volledig speelbaar stuk Kaos-speelgoed komt beschikbaar voor fans die een Skylanders Imaginators startpakket pre-orderen of aanschaffen tussen 16 – 22 oktober 2016, zolang de voorraad strekt.

Skylanders Imaginatorsis ontwikkeld door Toys for Bob en ondersteunt alle 300+ Skylanders uit eerdere games.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x