Home Gaming De wereld van Dontnod’s Vampyr onthuld in nieuwe artworks die het hoogtepunt van de Spaanse griep in Londen laten zien

De wereld van Dontnod’s Vampyr onthuld in nieuwe artworks die het hoogtepunt van de Spaanse griep in Londen laten zien

by Mark van Truijen

De veelgeprezen ontwikkelingsstudio Dontnod en uitgever Focus Home Interactive nemen je vandaag middels een selectie nieuwe artworks mee terug naar 1918; het hoogtepunt van de Spaanse griep die de ooit bruisende bevolking van Londen decimeerde.

Na afloop van de Eerste Wereldoorlog worden de overblijfselen van de verpletterde Europese steden geteisterd door een buitenlandse influenza. De ziekte verspreidt zich door de steegjes en straten van Londen en de stad ziet haar inwonersaantal dagelijks teruglopen. Terwijl de inwoners angstvallig binnen blijven in een poging om besmetting te voorkomen wagen alleen heiligen en dwazen zich nog buiten… maar zij die overblijven vormen een prooi voor een nieuwe predator, geslepen in de oorlog en nog dodelijker dan de influenza: de Vampieren.

Zonder dat de Londenaren ervan weten liggen ze op de loer, zich verhullend in het gehoest en de angstige kreten van het geplunderde Londen tijdens haar naoorlogse wederopbouw. In een stad die wederom onder vuur ligt was schuilen nog nooit zo makkelijk, en doet zich de ultieme kans voor om in het licht te treden!

Krijg een voorproefje van het uitgestrekte netwerk van de met ziekte doordrongen steegjes en de nachtelijke straten in drie nieuwe artworks. Vampyr komt in 2017 naar PS4, Xbox One en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x