Home Gaming Welcome to Paradize is nu verkrijgbaar

Welcome to Paradize is nu verkrijgbaar

by Pim, Sel

NACON en Eko Software vieren de release van Welcome to ParadiZe met een nieuwe launch trailer. Deze titel combineert actie, crafting, RPG en survival in een gestoorde open wereld. De game is nu verkrijgbaar voor PlayStation®5, Xbox Series X|S en pc.

Beleef een compleet gestoord verhaal
Zodra je in ParadiZe arriveert, ontdek je dat deze zogenaamde veilige haven ook al in de rottende handen van de ondode vijand is gevallen. Verken gevarieerde omgevingen, maak kennis met maffe personages, en probeer aan de zombie-Apocalyps te ontsnappen.

Upgrade je personage en verdedig je kamp
Dankzij de RPG-elementen van deze game, kun je je avatar specialiseren in verschillende vaardigheden, zoals vechten, survival of zombie-hacking. Bouw je kamp, organiseer zelf de verdediging, en beleef
Welcome to ParadiZe op je eigen manier!

Gebruik wat je maar in handen kan krijgen
De Apocalyps heeft ook positieve kanten! Overal in ParadiZe tref je vergeten schatten en handige materialen. Verzamel alles wat je vindt om wapens en uitrusting te maken, zodat je een betere kans maakt om je vijanden of andere gevaren te overleven.

Creëer je eigen zombie-leger
Welcome to ParadiZebiedt speler een unieke functie: zombie hacking! Dankzij de revolutionaire Tusk Group-hacking-helmen, kun je elke zombie in een bondgenoot veranderen! Vervolgens kun je hem zelf instructies geven. Verander zombies in boeren, laat ze je basis verdedigen, of maak ze tot je persoonlijke lijfwacht. Dit alles doe je met een even eenvoudig als veelzijdig programmeersysteem dat eindeloze mogelijkheden biedt!

Speel solo of met een team van 2 tot 4 spelers
Welcome to ParadiZelaat je de meest uiteenlopende emoties beleven. Lach, huil en schreeuw in je eentje of met je vrienden. Als je het hele avontuur in goed gezelschap wilt beleven, kun je met 2 spelers de lokale co-op-mode spelen, of met 4 spelers de online co-op. Wat je ook van je vrienden vindt, het is altijd weer een bijzondere ervaring om te zien hoe je teamgenoten worden opgegeten, verbrand, aan een spies worden gestoken of gewoon sterven van de dorst. En dat biedt jou dan weer de kans hun zombified avatars te killen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x