Home Gaming WCW® en WWE® superstar Bill Goldberg aanwezig op Gamescom 2016

WCW® en WWE® superstar Bill Goldberg aanwezig op Gamescom 2016

by Mark van Truijen

Vandaag kondigt 2K aan dat de legendarische WCW en WWE superstar Bill Goldberg aanwezig is op de Gamescom in Keulen voor de promotie van WWE 2K17! Goldberg, bekend om zijn ongekende 173-0 singles competition win streak in WCW 1997-1998, zal in WWE 2K17 verschijnen in de vorm van twee speelbare personages en twee speelbare arenas – WCW Monday Nitro en Halloween Havoc – die beschikbaar zullen zijn op release voor degenen die de game pre-orderen bij de deelnemende winkeliers voor de PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systeem, evenals Xbox One en Xbox 360. WWE 2K17 staat momenteel gepland voor wereldwijde release in oktober 2016.

“Na 12 jaar afwezigheid uit de industrie ben ik ongelooflijk vereerd om te werken met WWE en 2K, terwijl ik in de voetsporen treed van grootheden als Ultimate Warrior, Sting en Arnold Schwarzenegger,” zei Goldberg. “Mijn zoon is hier voor een groot deel verantwoordelijk voor en ik kan niet wachten om hem te laten zien dat zijn vader ass kickt in de WWE ring door de magie van video games. Ik ontmoette helden zoals The Rock, Triple H, Brock Lesnar en Ric Flair tijdens mijn WWE carrière WWE, en nu door WWE 2K17, zal ik het opnemen tegen de grootste en krachtigste Superstars van vandaag en laat ik ze voor altijd zien dat ik ‘Da Man” ben!

Tijdens zijn WCW en WWE carrière had Goldberg een aantal opmerkelijke kampioenschappen, waaronder de WCW World Heavyweight Championship, WWE Championship, WCW Verenigde Staten Zwaargewicht Kampioenschap en samen met WWE Hall of Famer Bret Hart de WCW World Tag Team Championship. Als gevolg van zijn in-ring successen en de groeiende populariteit begon in  1998 de WCW zijn opeenvolgende overwinningen op televisie te tellen met als gevolg dat zijn populaire slogan, “Who’s Next? Bekend werd onder fans en voor een deel zijn carrière definieerde.

Nadat hij zich in 2004 terugtrok uit de WWE verscheen Goldberg in een aantal films, waaronder The Longest Yard en Universal Soldier: The Return. Hij verscheen ook op nationale televisie met de toetreding tot het negende seizoen van de populaire NBC reality-serie The Celebrity Apprentice, en het diende als gastheer van Garage Mahal voor twee seizoenen op DIY Network. Naast zijn film en televisie inspanningen diende Goldberg als een kleurrijke commentator voor meerdere mixed martial arts promoties en ontwikkelde zijn eigen podcast Who’s Next met Goldberg op PodcastOne. In 2010 werd Goldberg ingewijd in de Joodse Sports Hall of Fame.

“Goldberg’s terugkeer naar de WWE in de vorm van twee WWE 2K17 speelbare personages samen met de WCW Monday Nitro en Halloween Havoc arena’s  leveren een unieke kans om een van de WWE levende legendes te ervaren”, aldus Chris Snyder, Vice President van Marketing bij 2K. “Fans kunnen nu veel van hun favoriete Goldberg momenten herbeleven en nieuwe momenten creëren  als spelers zelf besluiten ‘Who’s Next?’ in de virtuele ring.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x