Home Gaming Watch Dogs 2 Human Conditions DLC morgen beschikbaar voor PlayStation 4

Watch Dogs 2 Human Conditions DLC morgen beschikbaar voor PlayStation 4

by Mark van Truijen

Human Conditions, het tweede extra contentpakket voor Watch Dogs 2, is morgen beschikbaar voor PlayStation 4. Human Conditions is tevens onderdeel van de Season Pass en is vanaf 23 maart 2017 beschikbaar op Xbox One en PC.

In Human Conditions draaien de drie verhaalgedreven DedSec missies helemaal om biotechnieken, ontdekken spelers een bendeconflict in coöp* en nemen ze het op tegen een nieuwe type vijand: de Jammer. In totaal biedt het contentpakket meer dan vijf uur aan nieuwe content en uitdagingen, zodat spelers nog langer genieten in het bruisende San Francisco

De drie nieuwe DedSec missies introduceren de volgende verhaallijnen:

·        Automata draait helemaal om de nieuwe smart car van Nudle: de CyruX. Deze auto gebruikt biometrische data als beveiliging, maar ook om zich aan te passen aan de bestuurder. Maar is dat wel echt wat er gebeurt met deze persoonlijke informatie? DedSec ziet hier het gevaar in en doet er alles aan om dit te onthullen.

·        Bad Medicine volgt het spoor van gevaarlijke ransomware dat de ziekenhuizen in San Francisco teistert. Marcus wil dit uiteraard onderzoeken, waardoor hij huurmoordenaar Jordi Chin tegen het lijf loopt en samen met hem een verrassend front vormt tegen de Russische maffia.

·        Caustic Progress introduceert een vreemd, nieuw bedrijf genaamd RenSense. Dit bedrijf experimenteert met gevaarlijke nanotechniek op de daklozen in de Bay Area. Bio-hacker Lenni heeft dit opgemerkt en beweert dat in de mobiele klinieken voor daklozen menselijke experimenten worden uitgevoerd. DedSec moet dit zo snel mogelijk zien te stoppen.

Daarnaast wordt de coöp-ervaring uitgebreid met nieuwe elite coöp-uitdagingen die spelers op nieuwe manieren uitdagen. Deze uitdagingen kennen meerdere doelen, verschillende locaties en diverse verrassingen, waardoor spelers te allen tijde alert moeten zijn. Ook komen spelers in aanraking met een nieuw type vijand: de Jammer. Deze vijand kan met een speciale anti-hack techniek alle hack-opties in zijn omgeving uitschakelen. Leden van DedSec moeten daardoor voorzichtig te werk gaan en zijn anti-hack techniek van een afstand onschadelijk maken of er juist voor kiezen om handmatig te werk te gaan.

In Watch Dogs 2 ontdekken spelers de geboorteplaats van de tech-revolutie als Marcus Holloway, een briljante, jonge hacker die slachtoffer is van de voorspellende algoritmes van ctOS 2.0: hij wordt beschuldigd van misdaden die hij niet begaan heeft. Tijdens Marcus’ missie om ctOS 2.0 voorgoed uit te schakelen, is hacken het ultieme wapen. Spelers kunnen niet alleen de infrastructuur van de San Francisco Bay Area hacken, maar ook elk persoon en ieder verbonden apparaat waarover zij beschikken. Zo veroorzaken zij tal van onvoorspelbare gebeurtenissen in de uitgestrekte open wereld.

Watch Dogs 2 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Voor meer informatie over Watch Dogs 2, bezoek je watchdogs.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x