Home Gaming3DS Warner Bros. wilt de DC gaming output versterken

Warner Bros. wilt de DC gaming output versterken

by Mark van Truijen

Er zijn genoeg vraagtekens te zetten bij de toekomst van WB Games. Berichten over een mogelijke verkoop van de studio gingen al even rond, dan was er nog de samenvoeging van Warner Bros. en Discovery welke wat vragen deed opdoemen. Nu zijn er berichten dat op de vooravond van de samensmelting het bedrijf de aanwezigheid in de gamewereld wilt uitbreiden.

Een verslag dat gepubliceerd werd door Variety claimed namelijk dat na de merge van WB en Discovery, het bedrijf de DC output wilt versterken op meerdere fronten, waaronder de video games. WB is momenteel op zoek naar een persoon om deze radicale overhaul van DC te leiden, een beetje zoals Kevin Feige dit aan de Marvel kant doet. Het kan dan ook meteen betekenen dat Superman weer zal opstaan.

De hoe en wat vragen blijven nog wel even open staan. WB Games liet wel al eerder weten dat het bedrijf de focus legt op de eigendommen van Warner, dit verslag kan dat alleen maar beamen.

Momenteel wordt er gewerkt aan drie DC gerelateerde games, WB Games Montreal werkt aan Gotham Knights, Rocksteady pakt Suicide Squad op en Monolith Productions werkt aan een Wonder Woman game.

Naast DC is WB bezig met nog meer projecten, zo is Avalanche Software bezig met Hogwarts Legacy en Netherrealm zou werken aan Mortal Kombat 12.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: