Home Gaming Warner Bros. Interactive Entertainment onthult Batman: Arkham Knight Season Pass

Warner Bros. Interactive Entertainment onthult Batman: Arkham Knight Season Pass

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag de Season Pass en de Official Batman™: Arkham Knight Trailer – “All Who Follow You” aan voor Batman™: Arkham Knight, de epische finale van de Arkham trilogie van Rocksteady Studios. Batman™: Arkham Knight Season Pass is nu beschikbaar voor pre-order. De Season Pass is verkrijgbaar voor €39,99.

De Batman™: Arkham Knight Season Pass levert regelmatig nieuwe content zes maanden na release, waaronder nieuwe verhaal missies, extra superschurken die Gotham City binnenvallen, legendarische Batmobiel skins, geavanceerde challenge maps, alternatieve karakter skins en nieuwe berijdbare race circuits.

De Official Batman™: Arkham Knight Trailer – “All Who Follow You” is beschikbaar voor download via de perssite van Media Tornado: http://pers.mediatornado.nl/warner-games/batman-arkham-knight

Batman: Arkham Knight is gebaseerd op de DC Comics Batman kernlicentie en is vanaf 23 juni 2015 exclusief beschikbaar voor PlayStation®4 computer entertainment systeem, Xbox One, het alles in één games en entertainment systeem van Microsoft en PC.

Batman: Arkham Knight brengt de bekroonde Batman: Arkham trilogie van Rocksteady Studios naar een episch slot. Batman: Arkham Knight, exclusief ontwikkeld voor New-Gen platforms, introduceert Rocksteady een uniek design van de Batmobiel. De toevoeging van dit legendarische voertuig, tezamen met de veelgeprezen gameplay van de Batman Arkham serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman ervaring, wanneer ze door de straten van heel Gotham City scheuren en boven de skyline van de stad zweven. In dit explosieve finalestuk staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad die hij heeft gezworen te beschermen, als Scarecrow terugkeert en de superschurken van Gotham bij elkaar roept om Batman voor altijd te verslaan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x