Home Gaming Warner Bros. Interactive Entertainment lanceert vandaag Mortal Kombat XL

Warner Bros. Interactive Entertainment lanceert vandaag Mortal Kombat XL

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag aan dat Mortal Kombat™ XL, de ultieme Mortal Kombat X ervaring, nu beschikbaar is in Nederland voor het PlayStation®4 computer entertainment systeem en Xbox One. Mortal Kombat XL biedt een uitgebreide versie van de bekroonde Mortal Kombat X, recent benoemd tot Fighting Game of the Year tijdens de 19e D.I.C.E. Awards en The Game Awards 2015.  De game is ook benoemd tot Best Fighting Game in 2015 door Game Informer en IGN.

Mortal Kombat XL, ontwikkeld door NetherRealm Studios, biedt de ultieme Mortal Kombat X ervaring en bevat naast de hoofdgame alle content uit de originele Kombat Pack en Kombat Pack 2:
●    Gloednieuwe speelbare karakters; Leatherface™ uit The Texas Chainsaw Massacre© horrorfilm serie en de Xenomorph uit Alien™, samen met de terugkerende Mortal Kombat karakters Triborg en Bo’Rai Cho
●    Alle speelbare karakters uit de originele Mortal Kombat X Kombat Pack: Predator™, Jason Voorhees, Tremor en Tanya, ieder vergezeld door drie gethematiseerde skins
●    Nieuwe Apocalypse Skin Pack
●    Eerder vrijgegeven content van Mortal Kombat X, zoals Goro, de Brazil Skin Pack, de Kold War Skin Pack, Samurai Skin Pack en Kold War Scorpion Skin

Als bonus voor Mortal Kombat XL kunnen spelers in het bezit van een PlayStation™4 of Xbox One en Mortal Kombat X de nieuwe Medieval Skin Pack en nieuwe Pit Stage omgeving gratis downloaden. Deze omgeving is gebaseerd op de klassieke Mortal Kombat arena, met een specifieke Fatality.

Spelers reeds in het bezit van Mortal Kombat X kunnen de Mortal Kombat XL Pack aanschaffen, met daarin content van zowel de originele Kombat Pack en Kombat Pack 2. Fans reeds in het bezit van de originele Kombat Pack kunnen de nieuwe gameplay ervaren door de aankoop van de Kombat Pack 2. Zowel de Mortal Kombat XL Pack en Kombat Pack 2 zijn nu beschikbaar in de PlayStation®Store en via Xbox Live.

Mortal Kombat™ X is NetherRealm Studios’ meest recente game van hun legendarische, veelgeprezen vechtgame franchise en stelt de iconische franchise voor aan een nieuwe generatie. De game combineert een filmische presentatie met geheel nieuwe gameplay voor de meest brute Kombat ervaring ooit. De game biedt een volledig een nieuwe ervaring waarmee spelers op ieder moment online wedstrijden kunnen spelen, waarbij ieder gevecht telt in een wereldwijde strijd om heerschappij. Voor het eerst kunnen Mortal Kombat X spelers kiezen uit meerdere variaties van een personage, wat invloed heeft op zowel de strategie als de vechtstijl. Spelers stappen in een origineel verhaal met enkele van de meest aansprekende karakters uit de game, waaronder Scorpion en Sub-Zero. Nieuwe spelers worden geïntroduceerd die de krachten van goed en kwaad vertegenwoordigen en het verhaal samenbinden.

Mortal Kombat X bevat de single player online modus, Living Towers, die bestaat uit regelmatig geüpdate uitdagingen met een tijdslimiet. Mortal Kombat X brengt ook de Klassic modi terug, waaronder Test Your Might en Test Your Luck. Daarnaast keert de Krypt terug die strijders kunnen ontdekken en waar ze verschillende items kunnen vrijspelen, waaronder nieuwe kostuums, Fatalities, Brutalities en meer.

Mortal Kombat XL is nu beschikbaar in Nederland voor € 59,99 voor het PS4TM systeem en Xbox One. De Mortal Kombat XL Pack is beschikbaar voor € 24,99 en Kombat Pack 2 is beschikbaar voor € 19,99 via de PlayStation®Store en Xbox Live. Bezoek voor meer informatie www.mortalkombat.com en www.facebook.com/MortalKombat

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: