Home Gaming Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag de uitbreiding aan van LEGO Dimensions

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag de uitbreiding aan van LEGO Dimensions

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO® Group kondigen vandaag de uitbreiding aan van LEGO® DIMENSIONS™. Deze bijzondere game verenigt het bouwen van LEGO® blokjes met interactieve console gameplay en voegt met de uitbreiding meer blockbuster franchises en nog grotere gameplay mogelijkheden toe. Nieuwe uitbreidingssets vergroten de complete selectie tot 30 ‘s werelds meest populaire entertainmentmerken, waarmee spelers hun eigen ervaring kunnen aanpassen door favoriete personages en universums te combineren zonder grenzen. Gamefeatures die worden toegevoegd aan het plezier zijn gloednieuwe, competitieve Battle Arenas voor vier spelers, een primeur voor LEGO® videogames. En Story Packs, die diep, verhaal-gedreven gameplay bieden rond de grootste bioscoopreleases en zijn voorzien van een frisse LEGO® bouwervaring.

De LEGO® Dimensions™ packs gebaseerd op 16 nieuwe entertainmentmerken zijn vanaf 27 september 2016 beschikbaar met de Ghostbusters Story Pack, Adventure Time en Mission: Impossible Level Packs, Harry Potter en Adventure Time Team Packs en The A-Team Fun Pack. Aanvullende uitbreidingspakketten gebaseerd op de langverwachte films Fantastic Beasts and Where to Find Them, The LEGO® Batman Movie en de razend populaire merken The Goonies,Sonic The Hedgehog, Teen Titans Go!, LEGO® City Undercover, Knight Rider, The Powerpuff Girls,Gremlins, Beetlejuice en E.T. The Extra-Terrestrial komen gefaseerd beschikbaar tot volgend jaar zomer. Alle uitbreidingspakketten bieden spelers doorlopende compatibiliteit, zodat alles van wave 1-9 door elkaar gebruikt kan worden, waar dan ook in de game. Er is geen nieuwe starter pack nodig, omdat alle nieuwe packs de LEGO® Dimensions™ Starter Pack aanvullen en werken op de bestaande LEGO® Toy Pad.

“We hebben verder gebouwd op de bestaande LEGO® DIMENSIONS™ Starter Pack en breiden de gameplay mogelijkheden verder uit met deze nieuwe LEGO® ervaringen die nergens anders te vinden zijn,” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. “We kunnen nu spelers nog meer aanpassingsmogelijkheden bieden die allemaal gebruikt kunnen worden in de bestaande game en packs. Battle Arenas introduceren een leuke nieuwe manier voor vrienden en familie om mee te doen aan de actie en te strijden als hun favoriete personages, wat een spannende innovatie is voor LEGO® videogames.”

“LEGO® DIMENSIONS™ is een belangrijk deel van onze LEGO® videogames portfolio en we zijn verheugd om fans veel meer iconische franchises aan te bieden, gecombineerd met nieuwe, verbeterde manieren om te spelen,” aldus David Haddad, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. “TT Games blijft innoveren en de game-ervaring uitbreiden, waardoor spelers de digitale en fysieke gameplay kunnen combineren van een verbazingwekkende hoeveelheid entertainment merken van wereldklasse.”

“We zijn verheugd om onze samenwerking met TT Games en WBIE voort te zetten en brengen nog meer personages tot leven dankzij LEGO® DIMENSIONS™,” aldus Niels Jørgensen, Vice President, Digital Games voor de LEGO® Group. “Dankzij de videogame kunnen fans hun LEGO®speelervaring op een geheel nieuwe manier uitbreiden en de nieuwe uitbreidingspakketten bieden nog meer speelmogelijkheden dankzij boeiende merken.”

Voor de eerste keer in LEGO® videogames bieden de gloednieuwe Battle Arena’s split-screen lokale gameplay voor 4 spelers. LEGO® minifiguren die in de wave 6 tot en met 9 in de uitbreidingsets worden uitgegeven, bevatten een speciale gouden Toy Tag, waarmee je een Battle Arena kunt ontgrendelen in de Free Play Adventure Wereld van het bijbehorende entertainmentmerk. Iedere Battle Arena heeft vier verschillende game modi en bevat eigen vallen, speciale powers en interactieve omgevingen die iedere Battle Arena uniek maakt.

De Ghostbusters Story Pack, gebaseerd op de aankomende film, biedt een complete gameplay ervaring gebaseerd op de film met zes levels vol puzzels en nieuwe LEGO® Gateway steentjes, waarmee spelers Zhu’s Chinese restaurant kunnen bouwen bovenop de LEGO® Toy Pad. Hierbij zit ook een bouwbare Abby Yates LEGO® minifiguur met Proton Blaster en een 3-in-1 bouwbare Ecto-1 die herbouwd kan worden in de Ectozer en The PerfEcto. De pack speelt “Rip” vrij, een nieuwe Toy Pad mode waarmee spelers alternatieve universums kunnen openen. In deze parallelle wereld kunnen spelers puzzels oplossen en objecten en andere items in het primaire universum beïnvloeden. En net als alle minifiguren met een gouden tag biedt Abby Yates toegang tot een nieuwe gethematiseerde Adventure World met zijn eigen Battle Arena. De Ghostbusters Story Pack is slechts een van de eerste van deze nieuwe spannende pack type, met Fantastic Beasts and Where to Find Them, gebaseerd op de langverwachte bioscooprelease later dit jaar. De LEGO®DIMENSIONS™ packs bieden als constructiespeelgoed  exclusief de spannende uitbreiding van J.K Rowling’s Wizarding World.

Story Packs breiden ook het Starter Pack verhaal uit met uitgebreidere gameplay. In de verhaallijn van de game heeft de kwaadaardige Lord Vortech delen van zijn krachten verborgen in de LEGO®Multiverse. Als spelers vooruitgang maken in de Story Pack levels kunnen ze Keystone Runes opgraven en aanboren om Lord Vortech’s krachten tegen hem te gebruiken door gloednieuwe Toy Pad modi.

LEGO® DIMENSIONS™, ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment, is nu beschikbaar voor de PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systemen, Xbox One, Xbox 360 en het Wii U™ systeem.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x