Home Gaming Warner Bros Interactive Entertainment kondigt Scribblenauts Showdown aan

Warner Bros Interactive Entertainment kondigt Scribblenauts Showdown aan

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de komst van Scribblenauts™ Showdown aangekondigd: een nieuw computerspel gebaseerd op de creatieve franchise. Het spel bouwt voort op de party- en puzzelcreativiteit uit de spellenreeks en bevat twee nieuwe speltypen voor één tot vier spelers. Scribblenauts™ Showdown is vanaf 7 maart verkrijgbaar voor de Nintendo Switch™, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteemen de Xbox One.


“Scribblenauts™ Showdown biedt leuk en fantasierijk speelplezier, met de humor waar de fans van Scribblenauts™ dol op zijn. Ook bevat het spel nieuwe sociale elementen om vrienden en familieleden uit te dagen,” aldus Steven Chiang, Executive Vice President, Production, Warner Bros. Interactive Entertainment. “In deze snelle party-speelwijze kan iedereen zijn eigen creativiteit op de proef stellen, ongeacht zijn of haar vaardigheidsniveau.”

In de showdown-modus voor maximaal vier spelers moet je door middel van een op kaarten gebaseerde strategie en je creatieve vaardigheid zien te winnen. Voor de woordspelletjes moet het beste voorwerp of personage uit het uitgebreide Scribblenauts™-woordenboek met meer dan 30.000 woorden worden gehaald om een tegenstander te overtreffen. In de snelheidspelletjes wordt de speler die het eerst een bepaalde opdracht voltooid beloond. Je vorderingen worden op een spelbordachtige kaart weergegeven. Er zijn diverse manieren om een achterstand in te halen, dus iedereen heeft de kans om te winnen. Hierdoor blijft het spannend tot het einde!

In de versus-modus kunnen twee spelers het tegen elkaar opnemen in meer dan 25 minispelletjes, die per sessie verschillen. De minispelletjes zijn ook geschikt voor één speler. De versus-modus biedt ononderbroken speelplezier doordat spelers aan het eind van elk spel worden gewisseld.

In de sandbox-modus, de favoriete creatieve speelplaats uit de Scribblenauts™-serie, kun je alleen of met een andere speler in acht nieuwe levels opdrachten oplossen door een willekeurig voorwerp op te roepen en verborgen starites en prestaties winnen. Laat je creativiteit de vrije loop door jouw denkbeeldige creaties op onvoorspelbare manieren te zien reageren.

Voor nog meer familiepret kun je zelf een unieke Scribblenaut™ kiezen of ontwerpen om jou in het spel te vertegenwoordigen, geheel getekend in de klassieke Scribblenauts™-stijl. Je kunt de Scribblenaut™ verder aanpassen met unieke kleding en bijzondere accessoires door starites te verdienen en opdrachten te voltooien. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x