Home Gaming Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt LEGO The Incredibles aan

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt LEGO The Incredibles aan

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, de LEGO®Group, Disney en Pixar hebben vandaag LEGO® The Incredibles aangekondigd, een nieuwe videogame waarin spelers als hun favoriete Incredibles-personages onvergetelijke scènes en actie beleven uit beide Disney•Pixar-films The Incredibles en het aankomende Incredibles 2. Het spel stimuleert samenwerking doordat spelers de vaardigheden en unieke krachten van de familie Parr moeten combineren om misdaad en het gezinsleven te overwinnen in een LEGO®-wereld vol pret en humor. LEGO® The Incredibles verschijnt 27 juni 2018 voor Nintendo Switch™, PlayStation®4, Xbox One en pc, dezelfde dag dat Incredibles 2 in première gaat in bioscopen door het hele land.

 The_Incredibles_2.png      The_Incredibles_1.png

“De Incredibles-franchise, met zijn superkrachtige personages, avonturen en teamwork, vormt samen met de humor, puzzelelementen en onverwachte verrassingen van LEGO®-spellen de perfecte combinatie voor spelers”, zegt Tom Stone, algemeen directeur van TT Games Publishing. “Met LEGO® The Incredibles kunnen fans de non-stopactie van beide films ervaren en samen misdaad bestrijden als een superheldenfamilie.”

LEGO® The Incredibles biedt uren creatief spelplezier in een fantasierijke LEGO®-versie van deIncredibles-films”, zegt Sean William McEvoy, VP Digital Games & Apps van de LEGO® Group. “Samen puzzels oplossen is plezier voor het hele gezin.”

“Fans van alle leeftijden zullen genieten van deze nieuwe Incredibles-spelervaring”, zegt Lisa Anderson, VP Games van Disney Consumer Products & Interactive Media. “LEGO® The Incredibles introduceert spannende nieuwe avonturen van de weergaloze Incredibles-familie en stelt hun krachten én hun gezin op de proef in een LEGO®-wereld vol plezier en verrassingen.”

 The_Incredibles_3.png

 

In het spel verkennen spelers verhaallevels vol actie en een epische hubwereld, waaronder Municiberg en Nomanisan Island, terwijl ze hun unieke superkrachten gebruiken om de schurken uit de stad voor de rechter te brengen.

Spelers kunnen fantastische LEGO®-bouwwerken maken, alleen of samen met familie en vrienden in de co-opmodus voor twee spelers voor dubbel zoveel plezier. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x