Home Gaming Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt Batman: Return to Arkham aan l 29 juli op PS4 en X1

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt Batman: Return to Arkham aan l 29 juli op PS4 en X1

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag Batman™: Return to Arkham aan. De nieuwe titel bundelt Batman™: Arkham Asylum en Batman™: Arkham City, twee van de meest geprezen videogames op de laatste generatie gameconsoles. Beiden worden geremasterd voor het PlayStation®4 computer entertainment systeem en Xbox One met behulp van de Unreal Engine 4, een primeur voor de bekroonde Batman: Arkham-serie.  Deze set, geremasterd door Virtuos, biedt fans een kans om de eerste twee Batman: Arkhamtitels te spelen, met alle Game Of The Year editie bonussen. Daarnaast bevat de set de downloadable content van beide games, nu met verbeterde graphics, modellen, omgevingen, verlichting, effecten en shaders. Batman: Return to Arkham is vanaf 29 juli beschikbaar met een consumentenadviesprijs van € 49,99.

Arkham_Asylum_Batcave_1920x1080 Arkham_Asylum_Joker_07_1920x1080

Batman: Arkham Asylum is waar het allemaal begon. De game, oorspronkelijk ontwikkeld door Rocksteady Studios en uitgebracht in 2009, bracht actie, avontuur en het superheldengamegenre naar een nieuw niveau en bracht spelers in aanraking met een uniek, donker en sfeervol avontuur dat hen naar de diepten van Arkham Asylum bracht. Met een origineel verhaal kunnen gamers zich verplaatsen in de schaduw en hun vijanden angst inboezemen. Spelers moeten het opnemen tegen The Joker en Gotham City’s beruchtste schurken, waaronder Harley Quinn, Bane, Killer Croc, Poison Ivy en Scarecrow, die het gekkenhuis hebben overgenomen.
 
Batman: Arkham City is het vervolg op Batman: Arkham Asylum van Rocksteady Studios uit 2011. De game bouwt verder op het intense, sfeervolle fundament van Batman: Arkham Asylum en stuurt spelers door het uitgestrekte Arkham City; het maximaal beveiligde “thuis” voor alle Gotham City criminelen, gangsters en krankzinnig criminele meesterbreinen. Met een ongelooflijke Rogues Gallery van Gotham City’s meest gevaarlijke criminelen, zoals Catwoman, The Joker, The Riddler, Two-Face, Harley Quinn, The Penguin, Mr. Freeze en vele anderen, ervaren gamers onder meer hoe het voelt om The Dark Knight te zijn en gerechtigheid te brengen voor de inwoners van Arkham City.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x