Home GamingAndroid Warner Bros. Interactive entertainment en DC Entertainment lanceren DC Comics Legends

Warner Bros. Interactive entertainment en DC Entertainment lanceren DC Comics Legends

by Mark van Truijen
Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben vandaag aangekondigd dat DC Legends, een strategisch rollenspel waarin spelers onwaarschijnlijke bondgenootschappen vormen tussen superhelden en superschurken uit het hele DC-universum, nu verkrijgbaar is in de App Store voor iPhone, iPad, iPod Touch en Google Play voor Android-apparaten.

Naarmate de schaduw van de Blackest Night profetie alle werelden bedekt, is er meer nodig dan alleen wilskracht om het uiteengevallen DC-universum te redden. De spelers moeten bondgenoten verzamelen zoals Green Arrow™, Doomsday™, Wonder Woman™, Batman™ en vele anderen, om teams van superhelden of superschurken te vormen die het opnemen tegen Nekron en de Manhunters. In hun strijd om het lot van het hele universum te bepalen kunnen spelers de vaardigheid vrijspelen om hun helden legendarisch te maken, en zo buitengewone nieuwe superkrachten verkrijgen, hun statistieken verbeteren en verbeterde character designs bemachtigen.

 

“Wij denken dat DC-fans de authenticiteit en diepte van DC Legends op prijs zullen stellen”, aldus Jonathan Knight, VP, Studio Head bij ‎WB Games San Francisco. “Het spel biedt een spannende en meeslepende ervaring, waarbij de spelers hun teams strategisch kunnen samenstellen en hun superkrachten kunnen verbeteren als ze het opnemen tegen andere spelers over de hele wereld.”

In DC Legends speelt de strijd tegen Nekron en de Manhunters zich af in verschillende DC-locaties, waaronder Metropolis, Themyscira, Thanagar en nog veel meer. De filmische actie en levendige omgevingen blazen elke ontmoeting leven in wanneer de spelers Supermans™ warmtevisie of Bizarro’s™ vlammenadem loslaten op opeenvolgende golven ondode vijanden. Verder kunnen ze het opnemen tegen andere spelers in één-tegen-één gevechten en hun superieure teambuilding vaardigheden tonen naarmate ze hogerop in het klassement komen in 14 unieke Leagues met stijgende beloningen.

DC Legends kan nu gratis worden gedownload in de App Store voor iPhone, iPad en iPod touch en Google Play voor Android-apparaten

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x