Home Gaming Warhaven keert terug tijdens Steam Next Fest

Warhaven keert terug tijdens Steam Next Fest

by Jos Vis

Nexon staat te popelen om de early access-versie van hun langverwachte, op teams gebaseerde multiplayer PvP-game Warhaven te presenteren op het Steam Next Fest, dat wordt gehouden van 19 juni tot 26 juni 2023.

Spelers hebben voor het laatst de viscerale strijd van Warhaven meegemaakt tijdens de wereldwijde open bèta in oktober 2022. De Steam Next Fest-versie van de game is verfijnd om een leukere, stressvrije ervaring te bieden. De game biedt nog steeds dezelfde brute geneugten van melee-gevechten, maar nu met verhoogde bewegings- en gevechtssnelheden voor een spannendere gameplay. Beginners zullen ook de toevoeging van nieuwe tutorials, gebruikersinterface, camerahoeken en bedieningselementen waarderen om het spel gemakkelijker te leren te maken. Spelers kunnen zich ook verheugen op nieuwe content in de vorm van een nieuwe veroveringsmodus en een nieuwe kaart, “Sihan”, met een vulkanisch landschap. Daarnaast maken spelers kennis met een nieuw personage, “Hush”, een behendige huurmoordenaar die gespecialiseerd is in het verstoren van de strategieën van de vijand.

Tijdens Steam Next Fest zal Nexon verschillende evenementen organiseren, waaronder een livestream met de directeur van Warhaven, Eunseok Yi, waar hij het ontwikkelingsproces van de game en de toekomstige roadmap zal delen. Warhaven ondersteunt negen talen, waaronder Koreaans, Engels, Frans, Spaans, Portugees, Duits, Mandarijn, Kantonees en Japans, en zal tijdens Steam Next Fest (19 – 26 juni) gratis kunnen worden gespeeld.

Nexon maakt zich op voor de Early Access-release later dit jaar van zijn PvP-spel voor meerdere spelers, Warhaven, dat zich afspeelt in de fantasiewereld van Herarth, waar middeleeuwse wapens zoals zwaarden en speren nog steeds worden gebruikt op het slagveld. De game bevat twee facties, Alliance en Mara, die het uitvechten in 16 vs. 16 gevechten om de heerschappij volgens hun respectieve onsterfelijke doctrines. Eunseok Yi spreekt zijn enthousiasme uit over de komende demoversie van de game die beschikbaar zal zijn tijdens Steam Next Fest door te zeggen: “We zijn verheugd om een vroege blik op Warhaven te kunnen laten zien voorafgaand aan onze Early Access-lancering later dit jaar aan iedereen die hebben er reikhalzend naar uitgekeken. We hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de demo die beschikbaar is op Steam Next Fest een leuke ervaring is voor alle spelers.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: