Home Gaming Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin komt naar pc en consoles

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin komt naar pc en consoles

by Jos Vis

Frontier Developments heeft vandaag Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin aangekondigd, een belangrijke real-time strategiegame die binnenkort naar PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc komt via Steam en Epic Games Store, in samenwerking met Games Workshop. Spelers spelen zich af in het uitgestrekte fantasie-universum van Age of Sigmar en voeren het bevel over vier unieke facties in dynamische real-time gevechten, ervaren een verhaalgestuurde singleplayer-campagne en nemen het op tegen krijgsheren in de verte in 1v1 en 2v2 platformonafhankelijke online multiplayer-modi.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin speelt zich af in Ghur, het woeste Realm of Beasts, een onherbergzaam, gewelddadig land waar alleen de sterkste overleven. In de singleplayer-campagne sturen de krachten van Order de hemelse, opnieuw gesmede kampioenen, bekend als de Stormcast Eternals, om dit rijk terug te winnen. Nadat ze op deze gevaarlijke plek voet aan de grond hebben gekregen, wordt hun nederzetting in het fort ernstig bedreigd door de Kruleboyz, de sinistere en gewelddadige Orruk-factie die Ghur hun thuis noemen.

Wanneer de leider van dit Stormcast-detachement, Sigrun, ontdekt dat er een geheimzinnige krachtbron is die bescherming kan bieden tegen de Kruleboyz, wagen ze zich met groot risico in de moeraslanden om die te bemachtigen. Dit rijke Age of Sigmar-verhaal is geschreven in samenwerking met Black Library-auteur Gavin Thorpe en is gebaseerd op de Dawnbringer Crusades uit de meest recente editie van de tafelgame.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin is gelijktijdig ontwikkeld voor zowel console als pc. Spelers die een controller gebruiken, zullen DirectStep ervaren, een innovatieve nieuwe real-time strategie-interface die tactische directheid in het heetst van de strijd mogelijk maakt. Met behulp van de analoge sticks en een paar simpele drukken op de knop kunnen spelers snel door hun squadrons bladeren, bevelen geven en de vijand aanvallen. Dit systeem geeft Xbox- en PlayStation-gebruikers de flexibiliteit en responsiviteit van muis- en toetsenbordbedieningen, allemaal vanuit een besturingsinvoer waarmee ze vertrouwd zijn. Bovendien kunnen pc-spelers genieten van een klassiek muis- en toetsenbordbesturingsschema dat is ontworpen om vertrouwd aan te voelen bij RTS-veteranen.

Met een breed scala aan missietypes en modi zijn geen twee veldslagen ooit hetzelfde in Realms of Ruin. Met vier speelbare facties die visueel en strategisch volledig van elkaar verschillen, zullen spelers hun legers verzamelen en krachtige eenheden ontketenen om het tij van de oorlog in hun voordeel te keren. Van snel bewegende vliegers tot logge monsters, mystieke tovenaars en machtige helden, elk heeft zijn eigen sterke en zwakke punten. Spelers strijden om Arcane Conduits om middelen te verzamelen, hun troepen te upgraden en te specialiseren via technische bomen, en de strijd over meerdere fronten te beheersen terwijl ze de overwinning grijpen.

Authenticiteit vormt de kern van Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin. Elke eenheid is nauwkeurig gemodelleerd op basis van hun tafelblad-tegenhangers, met animatie van wereldklasse en ultramoderne grafische getrouwheid die spelers een dramatische en opwindende visie geeft op het Age of Sigmar-universum. Ghur zelf komt tot leven met verbluffend gedetailleerde en gevarieerde kaarten, vol met wild, levend gebladerte en omgevingsobstakels die de strategieën van spelers zullen bepalen.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin is de ultieme real-time strategie-ervaring gebaseerd op Games Workshop’s ultieme fantasy-miniaturenspel. De komende maanden zal meer informatie worden onthuld, inclusief extra facties, modi en functies, en de eerste gameplay-trailer komt in juni uit.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: