Home GamingAndroid Warhammer 40.000: Tacticus kondigt Necrons aan als speelbare factie

Warhammer 40.000: Tacticus kondigt Necrons aan als speelbare factie

by Jos Vis

Snowprint Studios is erg enthousiast om de tombes voor Necron-spelers wakker te maken in hun nieuwste update van Warhammer 40.000: Tacticus. Deze maand heeft het team van Snowprint Studios een video uitgebracht waarin Necrons voor nieuwe spelers wordt uitgelicht.

Tacticus streeft ernaar facties te leveren die een getrouwe weergave zijn van de tafelervaring, en de Necrons vormen daarop geen uitzondering. Deze eerste video laat zien met welke directe dreiging spelers worden geconfronteerd als ze deelnemen aan de strijd. Als spelers erin slagen de Necron-troepen te verslaan, verdienen ze het recht om ze te leiden – aangezien deze video ook speelbare Necron-eenheden plaagt. Snowprint weet dat spelen met je favoriete factie de kern is van het Warhammer 40.000-ethos. In de toekomst zullen meer facties worden onthuld en verkend.

Creative Director Wilhelm Oesterberg zei: “We hebben grote ambities om een ​​breed scala aan Warhammer 40.000 facties toe te voegen aan Tacticus. In de spelmodus Campagne kun je het opnemen tegen hun rang-en-bestandseenheden en je vaardigheden bewijzen tegen hoger geplaatste personages. In de eerste campagne – Indomitus – bots je met de kerneenheden van Necron, waarbij de iconische Necron Warriors en Flayed Ones vanaf het begin op je af komen. We zijn verheugd om meer te delen over de speelbare Necron-personages naarmate we dichter bij de lancering komen.”

Hoogtepunten van Necron Faction

  • Necron Warriors zijn afstandsjagers met dodelijke Gauss Flayer Guns. Ze kunnen worden opgewekt met behulp van reanimatieprotocollen.
  • Necron Flayed Ones zijn dodelijke man-tegen-man-troepen met klauwen die metaal en vlees kunnen scheuren. Ze op afstand houden is essentieel.
  • Deathmarks snipen van lange afstanden en kunnen zich concentreren op afzonderlijke doelen. In combinatie met andere troepen kunnen ze elke klus afmaken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x