Home Gaming Warhammer 40.000: Battlesector komt op 2 december naar Xbox Game Pass en PlayStation

Warhammer 40.000: Battlesector komt op 2 december naar Xbox Game Pass en PlayStation

by Jos Vis

Slitherine (Warhammer 40.000: Gladius – Relics of War, Warhammer 40.000: Sanctus Reach en Warhammer 40.000: Armageddon) en Black Lab Games (Battlestar Galactica Deadlock en Starhammer) zijn verheugd aan te kondigen dat de veelgeprezen turn-based strategietitel die zich afspeelt in Games Workshop’s wereldberoemd grimdark-universum: Warhammer 40.000: Battlesector wordt op 2 december gelanceerd voor Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Games voor Windows.

Dat is niet alles: de game is vanaf Day One beschikbaar voor Xbox Game Pass voor console en pc

Warhammer 40.000: Battlesector is de definitieve turn-based strategietitel op slagschaal die spelers meeneemt naar de slagvelden van het 41e millennium in een epische singleplayer-campagne die de nasleep van de verwoesting van Baal verkent. Sergeant Carleon en zijn bondgenoten moeten de Tyranid-plaag op Baal Secundus zuiveren en de eer van de nobele Blood Angels behouden. De aangrijpende campagne introduceert ook voor het eerst de machtige Primaris Marines.

De consoleversie biedt volledige prestatie- en trofee-ondersteuning, naast een bijgewerkte gebruikersinterface en een gloednieuw besturingsschema dat speciaal is ontworpen voor consoles, waardoor spelers volledige tactische controle krijgen wanneer ze de Blood Angel Space Marines leiden in bot-rammelende en zielverpletterende schermutselingen tegen de Tyranids .

Warhammer 40.000: Battlesector wordt de komende maanden uitgebreid via DLC die nieuwe facties, maps en modi zal introduceren. De eerste twee pakketten worden op 2 december gelanceerd voor zowel console als pc, en voegen nieuwe elite-eenheden toe aan de game.

De Warhammer 40.000: Battlesector – Blood Angels Elite DLC geeft spelers toegang tot Assault Terminators en Sanguinary Guard. Assault Terminators hebben een baanbrekende Deep Strike-vaardigheid, terwijl The Sanguinary Guard snel het slagveld kan doorkruisen met hun Jump Pack en kan worden uitgerust met een verscheidenheid aan ranged- en melee-wapenopties.

De Warhammer 40.000: Battlesector – Tyranid Elites DLC voegt de Broodlord en Hive Guard toe. De Broodlord zijn superieure melee-krijgers met een natuurlijk vermogen om de geest van nabije prooien te verstoren, terwijl de Hive Guard dodelijke afstandsaanvallen biedt, gehuld in een zwaar pantser van logge schild.

Voor een exclusieve eerste blik op een nieuwe, opkomende factie die in 2022 aan de game wordt toegevoegd, kun je je afstemmen op het Slitherine Home of the Wargamers Live + -evenement dat plaatsvindt op 14 december.

Warhammer 40.000: Battlesector werd positief ontvangen door zowel critici als gamers en heeft momenteel een zeer positieve beoordeling op Steam met meer dan 1.400 beoordelingen.

Warhammer 40.000: Battlesector is vanaf 2 december beschikbaar voor Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Games voor Windows. Het is nu te koop voor pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x