Home GamingAndroid Warframe’s Devstream 164 krijgt voorproefje

Warframe’s Devstream 164 krijgt voorproefje

by Jos Vis

Digital Extremes trakteerde zijn miljoenen Warframe-spelers op een voorproefje van een deel van het angstaanjagende en heilzame plezier dat in oktober en daarna naar de online sci-fi-actiegame komt tijdens Devstream 164. Met een betoverende line-up van in-game-activiteiten, evenementen en updates , heeft Digital Extremes een borrelende ketel vol actievol plezier gebrouwen waar spelers binnenkort hun tanden in kunnen zetten, samen met een eerste blik op een gekleurde versie van zijn naamloze, op weerwolf geïnspireerde Warframe, ontworpen in samenwerking met Joe ‘Mad’ Madureira (Darksiders) van het luchtschipsyndicaat.

Gebruik Supreme Eidolon Energy en vier het Orokin Festival of Death met Revenant Prime Access en Nights of Naberus vanaf 5 oktober

Warframe Creative Director Rebecca Ford, samen met Community Director Megan Everett, Lead Designer Pablo Alonso, Lead Concept Artist Eric Vedder en Lead Sound Designer Erich Preston, trapte vandaag Devstream 164 af met een angstaanjagende eerste blik op Revenant Prime Access, waarmee een elite nieuw leven werd ingeblazen , krachtige en gevaarlijke krijger in Warframe’s groeiende selectie van Prime Warframes om direct in-game te ontgrendelen of te verdienen:

Vanaf 5 oktober kunnen spelers de essentie van de Eidolon versterken terwijl ze de kracht van Revenant Prime gebruiken, samen met zijn kenmerkende Prime Weapons, Accessories en Customizations, om zelfs de meest angstaanjagende vijanden uit te schakelen. Met de kenmerkende gouden rand van de Prime Vanguard en verbeterde basisstatistieken, zal een verscheidenheid aan Prime Access-pakketten beschikbaar zijn voor pc- en consoleplatforms, zodat spelers deze onstuitbare kracht onmiddellijk aan hun Arsenal kunnen toevoegen. Revenant Prime, Phantasma Prime en Tatsu Prime kunnen ook tot leven worden gewekt en in het spel worden verdiend door de juiste Void Relics te verzamelen en in de Foundry aan boord van de Orbiter te maken.

Het jaarlijkse Nights of Naberus-evenement van Warframe komt op 5 oktober uit het graf en brengt het oude Orokin-festival van de dood naar de besmette maan van Mars, Deimos, waar spelers het kunnen vieren met Daughter of the Entrati-familie door thema-items te kopen met Mother Tokens uit haar winkelpui . Moedertokens kunnen in het spel worden verdiend door premies te voltooien die door moeder op Deimos zijn gegeven, te vinden zijn in de Cambion Drift, of worden verdiend door bepaalde grondstoffen met grootmoeder te ruilen. Nights of Naberus-items die in voorgaande jaren zijn uitgebracht, zijn weer beschikbaar, samen met nieuwe exclusieve aanbiedingen, waaronder Halloween Liset Decorations, Jack-o-Naught Noggle Statue, Revenant Glyphs en meer. Plus spelers kunnen tot 25% besparen op Day of the Dead-bundels van voorgaande jaren.

Verenig je met Digital Extremes in een zoektocht om kanker te overwinnen vanaf 3 oktober

Digital Extremes verenigt opnieuw zijn miljoenen Warframe-spelers over de hele wereld voor een wereldwijd fondsenwervingsinitiatief voor The Princess Margaret Cancer Foundation. De hele maand oktober roept Digital Extremes Warframe-spelers op om zich te verenigen met medespelers, vrienden en familie om een ​​blijvende impact te creëren om kanker uit te roeien door middel van steun en donaties voor onderzoek en behandeling van patiënten. De hele maand lang zullen Warframe-makers streams leiden om geld in te zamelen voor het Princess Margaret Cancer Center in Toronto, Ontario met Digital Extremes die gemeenschapsdonaties volgt en in-game-beloningen ontgrendelt, zoals een Warframe- en wapenslot, Boosters en een nieuwe Ephemera voor spelers op basis van vooraf bepaalde donatiemijlpalen. Naast in-game bonussen zal een verzameling exclusieve merchandise beschikbaar zijn in de Official Warframe Store waarvan de netto-opbrengst aan het einde van de maand wordt gedoneerd en wordt beschouwd als bijdragen aan donatiemijlpalen.

Spelers en leden van de gemeenschap die geïnteresseerd zijn om deel te nemen, kunnen zich als individu of team aanmelden op Donor Drive. Digital Extremes heeft een digitale toolkit gemaakt voor zijn community van makers, inclusief merkoverlays en sociale media-items, ontworpen om de community te helpen boeiende en visueel aantrekkelijke inhoud voor hun streams te creëren. Sinds de start van het eerste Quest to Conquer Cancer-initiatief in 2020, heeft de community van spelers en makers van Warframe honderdduizenden dollars ingezameld om financiering en bewustzijn voor borstkankeronderzoek te brengen.

Binnenkort komt er nog meer opwindende content naar Warframe met de Echoes of Veilbreaker-update, die een schat aan QOL-gameplayverbeteringen, uitgebreid Dojo-aanbod en andere bewerkingen naar Veilbreaker brengt. Meer informatie over Echoes of Veilbreaker zal binnenkort beschikbaar zijn.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: