Home Gaming Warcraft: The Beginning – bekijk de eerste beelden

Warcraft: The Beginning – bekijk de eerste beelden

by Mark van Truijen

Op vrijdagavond 6 november a.s. verschijnt de langverwachte eerste trailer van de spectaculaire nieuwe bioscoopfilm WARCRAFT: THE BEGINNING van Legendary Pictures en Universal Pictures. Bekijk nu alvast de eerste beelden en de filmposter.

De trailer is vanaf vrijdagavond a.s. te bekijken via www.facebook.com/WarcraftNL en www.youtube.com/upinl, en natuurlijk bij ons op That’s Gaming

De spectaculaire 3D actiefilm WARCRAFT: THE BEGINNING, is gebaseerd op de wereldwijde online game World of Warcraft.

In WARCRAFT: THE BEGINNING wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de Orcs, zal één van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht.

WARCRAFT: THE BEGINNING wordt uitgebracht door Legendary Pictures en Universal Pictures en is geregisseerd door Duncan Jones (Moon, Source Code).

Met o.a. Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky en Daniel Wu.

WARCRAFT: THE BEGINNING draait vanaf 26 mei 2016 in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x