Home Gaming Wallace & Gromit in The Grand Getaway, het verwachte VR-avontuur barst vandaag los op Meta Quest

Wallace & Gromit in The Grand Getaway, het verwachte VR-avontuur barst vandaag los op Meta Quest

by Jos Vis

Zoals onthuld tijdens de UploadVR Winter Showcase, kondigen uitgever Astrea en coproducenten Aardman en Atlas V (de VR-pionier achter ervaringen als de Emmy-winnaar Madrid Noir en de onlangs aangekondigde Gundam Silver Suit) met trots aan dat Wallace & Gromit in The Grand Getaway wordt vandaag gelanceerd voor het Meta Quest-platform, inclusief de hilarisch leuke Mixed Reality-ervaring Jamtastic!

Astrea Immersive presenteert Wallace & Gromit in The Grand Getaway, een VR-avontuur van de meermaals bekroonde onafhankelijke animatiestudio Aardman en experts op het gebied van meeslepende verhalen Atlas V, waarin fans worden uitgenodigd om zich bij Wallace en zijn trouwe hondengenoot Gromit aan te sluiten terwijl ze door een reeks van prachtige situaties in een gloednieuw meeslepend hoofdstuk voor het duo. De ervaring is ontwikkeld door de Britse studio No Ghost en de Franse studio Albyon.

Bekijk de releasetrailer, die voor het eerst in première ging tijdens de Upload VR Winter Showcase, gemaakt in samenwerking met IGN, en bereid je voor op wat knallerplezier op Meta Quest 2, 3 en Pro.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x