Home Gaming Waarom GeForce hét Graphics Platform van The International 2018 is

Waarom GeForce hét Graphics Platform van The International 2018 is

by Mark van Truijen

The International, werelds grootste esports toernooi, is hier en GeForce is erbij!

Sinds de vorige editie van dit epische DOTA 2 event heeft Valve het Pro Circuit geïntroduceerd welke gepaard ging met serieuze veranderingen. De beste DOTA 2 squads streden in 11 majors en 16 minors wereldwijd om punten te verdienen en zich zo te kwalificeren voor The International 2018, ook wel bekend als TI8.

De beste 18 teams nemen het tegen elkaar op in Vancouver – de allereerste keer dat een dergelijk toernooi plaatsvindt op Canadese bodem. De steeds groter wordende prijzenpot bedraagt op dit moment al meer dan 22 miljoen dollar. Volgens ingewijden wordt het record van vorig jaar – 24 miljoen dollar – dit jaar opnieuw gehaald of zelfs getopt.

We zijn net zo enthousiast als iedere esports fan voor het grootste DOTA 2 event van het jaar en kunnen niet wachten tot de actie losbarst. We zijn dan ook zeer vereerd en blij om aan te kondigen dat GeForce opnieuw verkozen is tot hét grafische platform van The International. GeForce GTX 1080 Ti GPUs en Acer 240Hz G-SYNC Predator monitoren toveren het event tot leven.

GeForce esports op The International

 

De beste esports team in de wereld kiezen stuk voor stuk GeForce en we zijn dan ook zeer verheugd dat vier squads uit de GeForce esports familie meestrijden in de TI8. Top DOTA 2 teams Newbee, Team Liquid en Team Secret hebben allen uitnodigingen ontvangen dankzij hun triomfen in het DOTA 2 Pro Circuit TNC Pro heeft een andere route genomen en zich via de Southeast Asia qualifier geplaatst voor het eindtoernooi.

We zijn meer dan trots op de hoeveelheid werk dat ieder team tot dusver heeft verzet. Naast hardware ondersteuning voor ieder GeForce esports team, biedt NVIDIA trainingen aan in de vorm van GeForce esports bootcamps als voorbereiding op de toernooien. Zo zal Team Secret vanaf vandaag een uitgebreide bootcamp volgen in de HQ GeForce esports studio in aanloop naar de TI8.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x