Home Movies Vrouwelijke ambtenaren stadsloket Amsterdam Nieuw-West mogen gratis naar Rokjesdag

Vrouwelijke ambtenaren stadsloket Amsterdam Nieuw-West mogen gratis naar Rokjesdag

by Mark van Truijen

Vrouwelijke ambtenaren van het stadsloket in Amsterdam Nieuw-West mogen gratis naar de nieuwe romcom Rokjesdag van regisseur Johan Nijenhuis. Naar aanleiding van de ophef die dinsdagavond ontstond in Nederland wil de productie de vrouwen een hart onder de riem steken. In Rokjesdag zien we onder meer hoofdrolspelers Lieke van Lexmond, Manuel Broekman, Carly Wijs, Martijn Fischer, Anne-Marie Jung, Loek Peters en Jim Bakkum.

“Ook ik heb natuurlijk de ophef rondom het dragen van korte rokjes gevolgd. Wij willen de vrouwelijke ambtenaren van stadsloket Amsterdam Nieuw-West dan ook graag uitnodigen om mijn film Rokjesdag gratis te bekijken”, aldus regisseur Johan Nijenhuis. De vrouwelijke ambtenaren kunnen zich melden door een email te sturen naar info@rokjesdagdefilm.nl.

Over de film
In de nieuwe romcom van Johan Nijenhuis, regisseur van Toscaanse Bruiloft en Verliefd Op Ibiza, gaat een ensemble aan singles op zoek naar de ware. Maar hoe vind je die, nu daten topsport is? Work-a-holic Marijke en haar beste vriendin Danielle besluiten zich in te schrijven voor Love Bites; een speciale kookworkshop voor singles. Ook de knappe student Rens heeft zich aangemeld. Hij wil zoveel mogelijk dates scoren, iets wat de onhandige dierenverzorger Edwin nog nooit is gelukt. Iris is net verloofd maar bereid om haar huwelijk op het spel te zetten voor één laatste flirt. Wanneer de beste vriendinnen Marijke en Danielle tijdens de workshop ruzie krijgen om één man lijkt de avond te ontsporen. Maar er blijkt wel degelijk zoiets te bestaan als echte liefde, zelfs voor Rens. Je moet er alleen voor open staan…De sterrencast van Rokjesdag bestaat uit onder meer Lieke van Lexmond, Jim Bakkum, Birgit Schuurman, Manuel Broekman, Carly Wijs, Loek Peter, Anne-Marie Jung, Martijn Fischer, Toprak Yalciner, Ferdi Stofmeel, Barbara Sloesen, Hassan Slaby, Stijn Fransen, David Lucieer, Melissa Drost.

De film wordt geproduceerd door Nijenhuis & Co en gedistribueerd door Entertainment One. Rokjesdag draait sinds 10 maart in de Nederlandse bioscopen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x