Home Gaming VR Adventure Warhammer Age of Sigmar: Tempestfall nu verkrijgbaar op Steam VR, Viveport en Oculus

VR Adventure Warhammer Age of Sigmar: Tempestfall nu verkrijgbaar op Steam VR, Viveport en Oculus

by Jos Vis

Carbon Studio is verheugd om hun nieuwste VR-game Warhammer Age of Sigmar: Tempestfall uit te brengen, nu beschikbaar op Steam VR, Viveport en Oculus.

YouTube video


Van Carbon Studio, makers van The Wizards – Dark Times, en de producent van de beste fantasieminiaturen ter wereld, Games Workshop, komt de uitgebreide kennis van Warhammer tot leven in Tempestfall. Ontzagwekkende in-your-face gameplay, op beweging gebaseerde vaardigheden en opvallende visuele effecten bieden een unieke meeslepende ervaring in de wereld van Warhammer.

In Warhammer Age of Sigmar: Tempestfall draag je de machtige krachten van een Lord-Arcanum om gerechtigheid te brengen door het rijk van de dood. Trotseer de kansen in uitdagende gevechten, wees de duistere krachten te slim af en vergroot je kracht door je magische wapens te upgraden om een voorsprong te krijgen in de strijd.

Het verhaal van Warhammer Age of Sigmar: Tempestfall, gemaakt samen met de loremasters van Games Workshop, begint kort na de Necroquake, een magische ramp die de aard van magie in de Mortal Realms veranderde. Het is aan jou als Lord-Arcanum om diep in het rijk van de dood te reizen om de verloren zielen van je orde te herstellen van de Nighthaunt-hordes.

Tempestfall levert een ongelooflijk meeslepende gevechtservaring met behulp van geavanceerde physics-mechanica. Gebruik je wapens en gebruik krachtige magische aanvallen om hordes vijanden neer te halen, gebruik de omgeving verstandig om vijanden naar hun ondergang te lokken, of ga hands-on door aanvallers te grijpen en ze in andere tegenstanders te slaan.

Lever gerechtigheid in de naam van Sigmar!

  • VR-exclusieve actie-avonturengame die zich afspeelt in het Warhammer Age of Sigmar-universum
  • Gebruik iconische wapens van een Lord-Arcanum om de krachten van Nighthaunt . te bestrijden
  • Melee- en magisch gevechtssysteem op basis van beweging
  • Zoek naar stukjes Sigmariet en oude rollen om de vaardigheden van je wapens te verbeteren
  • Volledige verhaalcampagne die zich afspeelt in het rijk van Shyish na de Necroquake

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x