Home Gadgets Voorverkoop Galaxy S7 en S7 edge breekt records

Voorverkoop Galaxy S7 en S7 edge breekt records

by Sven

Samsung Electronics Europe kondigde vandaag aan dat de voorverkoop van de nieuwe Galaxy S7 en S7 edge beter is verlopen dan welke andere Galaxy-smartphone ooit in Europa.

In België ligt het aantal voorverkochte exemplaren van de nieuwe Galaxy S7 en S7 edge – besteld tussen 21 februari en 10 maart – meer dan 2,5 keer hoger dan die van de Galaxy S6 vorig jaar.

Het unieke design van de Galaxy S7 edge is een voltreffer. Maar liefst 61% van de Europese consumenten koos tot nog toe voor dit model. In België loopt dit percentage zelfs op tot 65%. Het edge design werd vorig jaar voor het eerst geïntroduceerd met de Galaxy S6 edge. Dit jaar bouwt de Galaxy S7 edge verder op het succes van zijn voorganger met een nieuwe edge interface die handige shortcuts biedt naar contacten, apps en nieuwsberichten.

“De uitstekende voorverkoop van de nieuwe Galaxy S7 en S7 edge toont aan dat er een sterke vraag is naar premium smartphones in de nu mature Europese markt”, aldus Serge Vandriessche, directeur Mobile Division in België.

“Klanten die zich een nieuwe Galaxy smartphone aanschaffen, zijn op zoek naar innovatie en nieuwe ervaringen. Onze nieuwe topmodellen spelen hier beter op in dan welke andere smartphone ook. Dankzij ons aanbod van geconnecteerde toestellen zoals de Gear VR virtual reality bril, de Gear360 camera en de Gear S2 smartwatch, bieden we consumenten een unieke en rijke ervaring, wat ook centraal staat in onze strategie.”

De nieuwe Galaxy S7 en Galaxy S7 edge zijn vanaf vandaag vrijdag 11 maart te koop in België. De prijs voor de Galaxy S7 bedraagt € 699,99. De Galaxy S7 edge kost honderd euro meer.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x