Home Gaming Voice of Cards: The Isle Dragon Roars nu wereldwijd verkrijgbaarq

Voice of Cards: The Isle Dragon Roars nu wereldwijd verkrijgbaarq

by Pim, Sel

Square Enix Ltd., maakt bekend dat de unieke, op kaarten gebaseerde RPG, Voice of Cards: The Isle Dragon Roars, nu digitaal verkrijgbaar is voor het Nintendo Switch™-systeem, PlayStation®4-console en pc via Steam®.

YouTube video

In Voice of Cards: The Isle Dragon Roars kunnen spelers een unieke vorm van storytelling ontdekken die hun verbeelding op nieuwe manieren prikkelt. In een wereld waarin zwaarden en tovenarij de dienst uitmaken, volgen spelers het door de Game Master vertelde verhaal over een held die eropuit trekt om een onlangs ontwaakte draak te slachten, in de hoop daar vorstelijk voor beloond te worden. Vind met de held en zijn bondgenoten een weg door dit avontuur, en neem deel aan turn-based veld-en-kerkergevechten die zich op spelborden afspelen, zoals bij traditionele tabletop-RPG’s.

Bereid je voor op een tegelijk nieuwe en nostalgische game-ervaring van de creatieve geesten achter de geliefde NieR™- en Drakengard®-series, inclusief creative director YOKO TARO (Drakengard-serie, NieR-serie), executive director Yosuke Saito (NieR-serie), music director Keiichi Okabe (Drakengard 3, NieR-serie), en character designer Kimihiko Fujisaka (Drakengard-serie). Vanaf vandaag kunnen fans een speciale bundel-set aanschaffen, die bestaat uit de game, de Pixel Art Set DLC, en zeven andere DLC’s met het thema van NieR Replicant™ ver.1.22474487139…. De DLC’s die bij de bundel zijn inbegrepen zijn ook apart te koop.

Voice of Cards: The Isle Dragon Roars heeft de leeftijdsclassificatie PEGI 7 gekregen en is nu digitaal verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation®4 en pc via Steam®. Er is ook een gratis demo verkrijgbaar, die gaat over gebeurtenissen die voorafgaand aan de game plaatsvonden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x