Home Gaming Voertuiggevechtspel KEO boordevol actie komt op 23 september Early Access op Steam uit

Voertuiggevechtspel KEO boordevol actie komt op 23 september Early Access op Steam uit

by Jos Vis

Digital Matters Publishing en ontwikkelaar Redcatpig zijn verheugd om aan te kondigen dat hun aankomende teamgebaseerde online multiplayer-vechtgame KEO op 23 september in Steam Early Access wordt gelanceerd na een reeks open bètatests eerder deze zomer.

KEO is een explosieve voertuiggevechtsgame waarin spelers het tegen elkaar opnemen in twee verschillende 3v3-spelmodi, ontworpen om hun vaardigheden te testen in een post-apocalyptische woestenij. In de Deathmatch-modus moeten coureurs de meeste punten scoren door tegenstanders uit te schakelen, terwijl Domination spelers ziet strijden om buitenposten op de kaart te claimen. Spelers kunnen een van de zes voertuigen ontgrendelen, met meer beschikbaar om te ontgrendelen met Scraps in-game, en ze kunnen kiezen uit 24 wapens om hun arsenaal te versterken.

Nieuwe spelers krijgen een tutorial die is ontworpen om ze gevechtsklaar te maken, en de game ondersteunt PlayStation-, Xbox- en pc-controllers, evenals toetsenbord en muis, zodat spelers kunnen kiezen om te spelen op de manier die het beste bij hen past.

Tijdens vroege toegang zal KEO regelmatig toevoegingen aan de inhoud zien, waaronder kaarten, voertuigen, wapens en een extra spelmodus, evenals functies zoals rangschikking en toeschouwersmodus. De game zal ook worden geoptimaliseerd voor ultrabreedbeeld voordat hij volgend jaar volledig wordt gelanceerd.

Belangrijkste kenmerken van KEO:

  • Hartverscheurende voertuig-tot-voertuig-gevechten: Trap op het metaal om door tegenstanders te schieten en de overwinning te behalen in 3v3-wedstrijden, of je nu een casual cruiser of een geharde gamer bent.
  • Twee felle spelmodi: Deathmatch en Domination wachten op degenen die dapper genoeg zijn om het slagveld te betreden, met een extra modus in het verschiet.
  • Uitbreiden en upgraden: van wapens tot cosmetica, elk voertuig kan worden gepersonaliseerd en geüpgraded om flair en wreedheid te leveren.
  • Meerdere voertuigen: er zijn veel oorlogsmachines in alle soorten en maten om op het slagveld te gebruiken, variërend in vaardigheden, snelheid en bepantsering, en er komen nog meer voertuigen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x