Home Gaming Voel de vrijheid in Assassin’s Creed Nexus VR, nu verkrijgbaar

Voel de vrijheid in Assassin’s Creed Nexus VR, nu verkrijgbaar

by Jos Vis

Vandaag heeft Ubisoft aangekondigd dat Assassin’s Creed® Nexus VR, de eerste VR-titel in de meer dan 200 miljoen verkochte Assassin’s Creed-franchise, nu exclusief beschikbaar is op het Meta Quest-platform, dat de Meta Quest 2, Meta Quest 3 en Meta Quest omvat. Pro.

Voor het eerst in de Assassin’s Creed-franchise kunnen spelers in First Person drie verschillende huurmoordenaars belichamen, verspreid over drie verschillende tijdsperioden, en fysiek iconische Assassin’s Creed-acties uitvoeren, zoals het hanteren van het Hidden Blade, het verkennen van de steden van bovenaf met parkour, deelnemen aan gevechten en stealth beheersen. In Assassin’s Creed Nexus VR is de speler een elite-hacker die undercover is voor de Brotherhood en werkt voor Abstergo. Onder het bevel van Dominika Wilk, een directeur van Abstergo, ingesproken en gespeeld door Morena Baccarin, zullen ze zich verdiepen in de herinneringen van drie iconische huurmoordenaars – Ezio Auditore da Firenze, Connor Kenway en Kassandra – die de artefacten hebben gekruist waarnaar Abstergo op zoek is.

Assassin’s Creed Nexus VR brengt spelers terug naar drie iconische omgevingen uit de franchise waar ze onvertelde verhalen zullen ontdekken over Ezio in de Italiaanse Renaissance, Kassandra in een Athene geregeerd door de “Dertig Tirannen” en Connor tijdens de Amerikaanse Revolutie, om de verborgen geheimen te ontdekken. in hun herinneringen.

Met de ontwikkeling onder leiding van Ubisoft Red Storm* laat Assassin’s Creed Nexus spelers kiezen hoe ze hun doelstellingen willen bereiken terwijl ze zich een weg banen door open kaarten en hun handen gebruiken om een verscheidenheid aan vijanden te blokkeren, te pareren, in de tegenaanval te gaan en te duelleren. Assassin’s Creed Nexus VR is een volledige Assassin’s Creed-game die alle iconische gameplay uit de serie bevat, inclusief parkour, gevechten, stealth en de oogverblindende sprong in het diepe, allemaal met een geheel nieuw verhaal, alleen beschikbaar in VR.

Jarenlange ontwikkeling heeft geleid tot Assassin’s Creed Nexus VR met een uitgebreide reeks comfortfuncties om spelers van alle typen met VR-gevoeligheid tegemoet te komen en de voortbeweging in de wereld comfortabel te maken. Spelers kunnen de voortbeweging door de ruimte gedeeltelijk of volledig elimineren, de functie Hoogtevrees gebruiken om duizeligheid te verminderen, en nog veel meer opties die volledig aanpasbaar zijn om aan de behoeften van de speler te voldoen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d